Facebook Pixel Ατρόμητος όνομα και πράγμα...
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 22:40:00

Ατρόμητος όνομα και πράγμα...

Ατρόμητος όνομα και πράγμα...

Ο Κώστας Μιαούλης καταπιάνεται με την ιστορική πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι οι Περιστεριώτες ανέτρεψαν τα προγνωστικά στο ταμπλό των μικρών!
 

Οι "πρίγκιπες" της δυτικής όχθης τα κατάφεραν περίφημα. Κι είναι μια πρόκριση κάθε άλλο παρά τυχαία, κάθε άλλο παρά άδικη. Ένα μεγάλο αουτσάιντερ, που αυτή τη στιγμή πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του ότι παίζει την παραμονή του, ανέτρεψε τα προγνωστικά στο "ταμπλό" των "μικρών" έτσι όπως βγήκαν τα ζευγάρια στο Κύπελλο Ελλάδος και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα. "Έλιωσε" τον αντίπαλο του στο πρώτο ματς, όταν και θα έπρεπε να έχει πάρει ένα καλύτερο σκορ από το 2-1 που μάλλον ήταν πλασματικό. Είχε ένα... καράβι ευκαιρίες να "καθαρίσει" το ματς και στο Πανθεσσαλικό. Ο Νεμπεγλέρας και ο Σφακιανάκης σε μια μεγάλη στιγμή της καριέρας τους οδήγησαν τον Ατρόμητο μαεστρικά στο παιχνίδι σε μια μεγάλη πρόκριση. Ο Καμαρά έδειξε ότι μπορεί το γκολ να μην το έχει εύκολο, αλλά παραμένει μια πολύτιμη μονάδα και σίγουρα ήταν ο καλύτερος παίκτης στα δύο παιχνίδια. Αυτή η ομάδα στο Πρωτάθλημα, αδίκησε πολλές φορές τον εαυτό της φέτος και δεν έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση. Ωστόσο τώρα και ψυχολογικά, μπορεί να βρει τον δρόμο για την σωτηρία παρά το δύσκολο πρόγραμμα.

Όσο για τον Δώνη, μπορεί να μην πέτυχε στην ΑΕΚ, αλλά φτάνει στον τελικό για δεύτερη φορά μετά το 2007 με ένα αουτσάιντερ (τότε το πήρε με την Λάρισα κόντρα στον Παναθηναϊκό). Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που πέτυχε. Αν τα καταφέρει κι αυτή τη φορά ν' ανατρέψει τα προγνωστικά σίγουρα πάντως θα περάσει στην ιστορία ως "φονέας γιγάντων" σε τελικούς.

ΥΓ: Στον Αχιλλέα Μπέο μπορεί να καταμαρτυρούνται πολλά. Σε ο,τι αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν χρειάζονται βιαστικές κρίσεις. Ας περιμένουμε να δούμε που θα βρίσκεται η ομάδα την επόμενη χρονιά, ποιοι παίκτες θα φορούν τη φανέλα της, πόσος κόσμος θα τη συντροφεύει στο "Πανθεσσαλικό" και τότε κάνουμε τον απολογισμό.

ΠΗΓΗ: www.sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags