17/03/11 - 04:02

Θυμίζει Τάρλατς η ιστορία του Βασιλόπουλου

Την περίπτωση του Ντράγκαν Τάρλατς θυμίζει η ιστορία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Γιατί κι αυτός είχε πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν είχε κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί ο χιαστός.

Θυμίζει Τάρλατς η ιστορία του Βασιλόπουλου
43.448views 0shares

Και σε εκείνη τη επέμβαση, γιατρός ήταν ο Λάκης Νικολάου. Όπως και τώρα. Ο Τάρλατς είχε κάνει εγχείρηση και ένα μικρόβιο τον είχε ταλαιπωρήσει. Το πρόβλημα προήλθε μέσα από το νοσοκομείο, δηλαδή δεν έγινε λάθος στην διαδικασία, αλλά προφανώς το μόσχευμα είχε μολυνθεί από κάτι που προήλθε από τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν. Ο Τάρλατς ταλαιπωρήθηκε πολύ, η φημολογία της εποχής έκανε λόγο ακόμα και για γάγγραινα, αλλά ο παίκτης επέστρεψε δριμύτερος και έπαιξε μεγάλο μπάσκετ.

Το μικρόβιο, ο σταφυλόκοκκος, ταλαιπωρεί πλέον και τον Βασιλόπουλο και πάλι προήλθε μέσα από το νοσοκομείο. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, όμως ο πυρετός έχει ανέβει και αυτό προκαλεί ερωτηματικά. Αν έχει πειραχθεί το μόσχευμα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα, όχι βέβαια για να κινδυνέψει σοβαρά η υγεία του, αλλά για να χρειαστεί να κάνει νέα επέμβαση. Δηλαδή θα ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο. Αν είναι πάντως να επαναληφθεί η ιστορία, θα είναι καλό. Γιατί ο Τάρλατς ξεπέρασε το πρόβλημα και συνέχισε τη σπουδαία καριέρα του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ