Facebook Pixel Πού είναι η μπάλα, κύριε Γενικέ;
Life
| 2011-03-17 18:15:00

Πού είναι η μπάλα, κύριε Γενικέ;

Πού είναι η μπάλα, κύριε Γενικέ;

Εμείς τα λέγαμε πριν δυο βδομάδες ότι ο Γενικός έχει χάσει την μπάλα. Εδώ έχει πέσει ο ...γενικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτός δήλωνε πως φέτος υπάρχει λιγότερη βία και πως η λύση είναι η ΕΠΟ!

Ο σκύλος δεν γαβγίζει. Δαγκώνει. Κι όταν δαγκώνει, ξέρει γιατί το κάνει. Το σωστό το λέμε, όπως λέμε και το λάθος. Δεν αδικούμε ποτέ κανέναν.

Είχαμε γράψει, λοιπόν, στις 2 Μαρτίου ένα πολύ σκληρό κομμάτι για τη δημιουργική λογιστική του Μπιτσαξή όσον αφορά τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ΓΓΑ είχε μιλήσει πριν δυο εβδομάδες για περιστατικά με μόνο τέσσερις εμπλεκόμενες ομάδες στην Σούπερ Λίγκα.

Κάποιες θα ξέχασε, προφανώς, ενώ όσα γεγονότα ακολούθησαν τον… δικαιώνουν απόλυτα για την τοποθέτησή του ότι φέτος υπάρχει λιγότερη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γελάει ο κόσμος, δηλαδή.

Για να μην ξεχνιόμαστε, "ντου" δεν έχουν κάνει μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη!

Οι οπαδοί της Λάρισας δεν μπούκαραν στο 0-4 με την ΑΕΚ για το Κύπελλο;

Οι οπαδοί του Ατρομήτου δεν κάνανε εισβολή μετά την ήττα από τον Πανιώνιο;

Στην Κέρκυρα δεν υπήρξε επίθεση σε δημοσιογράφους στο ματς με τον Άρη;

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε, κύριε Γενικέ μας! Λίγο-πολύ, έχουν γίνει επεισόδια από μια και δυο φορές στα περισσότερα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα. Δεν το βλέπετε; Δεν το ξέρετε; Κι εμείς πριν από λίγο τα ξαναγράψαμε στον σκύλο, για να τα εμπεδώσουνε καλύτερα όλοι.

Και δικαιώθηκε, βέβαια, για την πρότασή του ο Μπιτσαξής να πάει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ. Κι εμείς λέγαμε από την πρώτη στιγμή «ποια ΕΠΟ;». Από πού κι ως πού είναι πιο άξια η ομοσπονδία; Δεν ξέρουμε τι γίνεται τόσα χρόνια με τους βλαχοπροέδρους;

Και η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα το ίδιο ανάξιες να κάνουν διοργανώσεις είναι. Η μεν ΕΠΟ ενδιαφέρεται μόνο για το… αυτοδιοίκητο και τις επιχορηγήσεις, και η δε Σούπερ Λίγκα μόνο να μην χάσει τα πακέτα.

Διαβάστε τι γράφαμε πριν από μερικές μέρες και πείτε μας. Τον αδικούσαμε τον Μπιτσαξή; Και ποιος, δυστυχώς, δικαιώνεται τελικά; Ο σκύλος ή ο ΓΓΑ;

Έχει χάσει την μπάλα ο Μπιτσαξής
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags