Facebook Pixel «Βόμβα φυγής» από τοπ παίκτη της Super League!
Life
| 2011-03-18 22:03:00

«Βόμβα φυγής» από τοπ παίκτη της Super League!

«Βόμβα φυγής» από τοπ παίκτη της Super League!

Ποδοσφαιριστής τοπ κλάσης που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα τη σεζόν που «τρέχει» ήταν ένας από τους 4-5 κορυφαίους της Super League, θέλει να σηκωθεί να φύγει.

Όπως το διαβάζετε! Είναι ξένος, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του,αλλά δεν γουστάρει να θέτει σε κίνδυνο κάθε Κυριακή τη σωματική του ακεραιότητα.

Έχει ξενερώσει τόσο πολύ που το σκέφτεται πραγματικά να ζητήσει από την ομάδα του να λύσει το συμβόλαιό του και να πάει σε κάποια πιο πολιτισμένη χώρα να συνεχίσει την καριέρα του. Η «βόμβα» που ετοιμάζεται να... πυροδοτήσει ο εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν,θα προκαλέσει πάταγο και στην ομάδα του και γενικότερα στο πρωτάθλημά μας.

Πολλοί από εσάς θα σκέφτηκαν τον Τζιμπρίλ Σισέ ως «πρωταγωνιστή» της ιστορίας μας, όμως δεν είναι αυτός. Επαναλαμβάνουμε ότι ο «δικός μας» θέλει να σηκωθεί να φύγει λόγω της... ζούγκλας που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα.

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο πρόσφατο ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον παικταρά. Οι πληροφορίες του Sportdog λένε ότι έχουν πέσει αρκετοί πάνω του για να τον καλμάρουν και να του αλλάξουν μυαλά. Το πόσο σοβαρό είναι το θέμα αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του.

Ψάξτε και θα το βρείτε το όνομα. Μην τα θέλετε όλα στο πιάτο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags