Facebook Pixel Κομβική η παραμονή Μίτσελ
Life
| 2011-03-19 19:14:00

Κομβική η παραμονή Μίτσελ

Κομβική η παραμονή Μίτσελ

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τον Ισπανό αμυντικό χαφ, την πολύτιμη παρουσία του στην «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή και υπογραμμίζει ότι η παραμονή του στην «Ένωση» είναι αναγκαία!

Ο κόσμος βλέπει με ικανοποίηση τον τελευταίο καιρό τη μεσαία γραμμή να «δένει» -με την ανοδική απόδοση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και την εξαιρετική, ειδικά στα τελευταία ματς, παρουσία του Μίτσελ.

Το μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια είναι πως ειδικά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ένα απίστευτο ράβε-ξήλωνε -με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς.

Μέχρι να υπάρξει η κατάλληλη χημεία ανάμεσα στους νέους ποδοσφαιριστές που έρχονται κάθε χρόνο, η ΑΕΚ χάνει τα αυγά και τα καλάθια με τα γνωστά αποτελέσματα, δηλαδή να μένει πίσω από την αρχή του Πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη συνέπεια. Ακριβή στοιχεία και λεπτομέρειες για το τι ισχύει με την ρήτρα του Μίτσελ δεν έχουμε διαβάσει.

Πλην, όμως, έχω καταλάβει από την στάση των ατζέντηδων πως υπάρχει διαλλακτικότητα από την δική τους πλευρά ως προς αυτό το θέμα. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, από το να γίνονται πάλι σωρηδόν μεταγραφές, η ΑΕΚ να δώσει έμφαση στο πως θα κρατήσει τον Μίτσελ και στο πως θα στοχεύσει σε δύο ακόμα θέσεις -στα άκρα της άμυνας και ίσως στη μια πτέρυγα μεσοεπιθετικά. Μόνο αν αρχίσει να κρατάει το υλικό που έχει, ίσως κάποια στιγμή ν’ αξιωθεί να κάνει μια ομάδα που να μην χρειάζεται μεγάλο διάστημα προσαρμογής.

Για το ματς στο «Καραϊσκάκη» η ΑΕΚ μπορεί ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα και κόπωσης και τραυματισμών. Είναι υποχρεωμένη, όμως ,απέναντι στον κόσμο που του έχει χαρίσει πικρό φαρμάκι σε πολλές περιπτώσεις, να τα δώσει όλα. Άλλωστε, το να σπάσει το αήττητο του αντιπάλου της εντός έδρας αποτελεί ένα κίνητρο για να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά δεν είναι το βασικότερο. Η «Ένωση» πρέπει να μπει στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags