Facebook Pixel Πανό και νίκη στο Καραϊσκάκη
Life
| 2011-03-19 18:41:00

Πανό και νίκη στο Καραϊσκάκη

Πανό και νίκη στο Καραϊσκάκη

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν ανοικτή για τους φιλάθλους. Παρ’ όλα αυτά, μερικοί Ενωσίτες έφτασαν μέχρι τα Σπάτα και έστειλαν μήνυμα νίκης στο Καραϊσκάκη, με τον Χιμένεθ να απολαμβάνει τη νέα επίσκεψη...

Οι οπαδοί ανάρτησαν το γνωστό πανό που έγραφε : «Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς, φιέστες και όνειρα χαλάς». Έτσι ζήτησαν με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινόμαυροι» να κερδίσουν και την Κυριακή τους «ερυθρόλευκους».

Από τη μεριά του ο Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου, έδειχνε να απολαμβάνει τη νέα επίσκεψη του κόσμου, μιας και οι οπαδοί αρχίζουν να εμπιστεύονται τους παίκτες της ομάδας. «Οι φίλαθλοι τώρα έχουν ταυτιστεί με την ομάδα. Απολαμβάνουν την καλή κατάσταση που βρισκόμαστε. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων είχαμε σκαμπαναβέσματα, αλλά η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο. Και οι φίλαθλοι το εκτιμούν. Μακάρι να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα και οι φίλαθλοι να το απολαμβάνουν. Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα. Και οι φίλαθλοι μας να χαίρονται αυτές τις στιγμές και να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται περισσότερο», δήλωσε ο Ισπανός .
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags