Facebook Pixel Έκαναν το μοιραίο λάθος στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-19 20:04:00

Έκαναν το μοιραίο λάθος στην ΑΕΚ

Έκαναν το μοιραίο λάθος στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και στέκεται στους πανηγυρισμούς των Αδαμίδη-Δημητριάδη κατά την άφιξη της αποστολής της «Ένωσης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ…

•Και πάνω που το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πήγαινε στο λάου λάου, ήρθαν οι θεσμικοί παράγοντες της ΑΕΚ, ο πρόεδρος κι ο γενικός αρχηγός, να το ανάψουν λίγο. Ή, πολύ.

•Με τη συμπεριφορά τους μέσα στο πούλμαν της ομάδας και τη…συμμετοχή τους στους πανηγυρισμούς των οπαδών της ομάδας τους, με υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού. Ο διορισμένος πρόεδρος της ΑΕΚ τουλάχιστον είπε μία κουβέντα, προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Ο γενικός αρχηγός, γνωστός και ως…Μπίλαρος, δεν το έκανε ούτε αυτό. Εκτός κι αν το έκανε και δεν το είδα εγώ κάπου γραμμένο, οπότε πάω πάσο.

•Ωστόσο, αν θέλουμε να το δούμε από ένα άλλο πρίσμα, μπορεί αυτό το σκηνικό να αλλάξει τις ισορροπίες του ντέρμπι. Κι από εκεί που η ΑΕΚ να πήγαινε στα μουλωχτά να πάρει αποτέλεσμα και να αιφνιδιάσει τον χαλαρό Ολυμπιακό, τώρα να βρει ένα πιο αποφασισμένο, πιο ντοπαρισμένο και…αναμμένο Ολυμπιακό.

•Γράφω «μπορεί», γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος με τον φετινό Ολυμπιακό, από πλευράς του χαρακτήρα που πρόκειται να βγάλει η ομάδα. Αλλά ίσως να έκαναν από πλευράς ΑΕΚ το μοιραίο λάθος.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags