Facebook Pixel «Πάλι τα ίδια, ρε Μανόλο;»
Life
| 2011-03-19 19:51:00

«Πάλι τα ίδια, ρε Μανόλο;»

«Πάλι τα ίδια, ρε Μανόλο;»

Οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι, βγάζουν το καπέλο στην προπονητική του Μανόλο Χιμένεθ. Αλλά, όταν μιλάει για την ΑΕΚ και την ιστορία της, δημιουργεί έντονο προβληματισμό, αφού τα λεγόμενά του ακούγονται λες και είναι Έλληνας και μεγάλωσε με την αφίσα του Νεστορίδη πάνω από το κεφάλι του. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της «Ένωσης».

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Χιμένεθ ερωτήθηκε για τη διαφορά της ΑΕΚ με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός γνωρίζει τη διαφορά (τόσο βαθμολογική όσο και οικονομική) που υπάρχει στους δύο συλλόγους και ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση, την οποία η «Ένωση» θα προσπαθήσει να καλύψει.

Μέχρι εδώ καλά. Μετά όμως αναφέρθηκε στην ιστορία της ΑΕΚ, λες και στην Ισπανία που ήταν, μεγάλωσε με την αφίσα του Νεστορίδη και του Παπαϊωάννου στο προσκέφαλό του. «Είμαστε σε σωστή διαδικασία, δουλεύουμε για να γίνει η ΑΕΚ ότι ήταν, ότι διαβάζαμε στα βιβλία, ότι μας έλεγαν οι παλιότεροι», δήλωσε συγκεκριμένα ο Χιμένεθ.

Για να εξηγήσουμε τη θέση μας, δεν έχουμε τίποτα ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ισπανό. Αλλά, έχουμε κουραστεί να ακούμε δηλώσεις ξένων παικτών, οι οποίοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα μιλούν για τον λαό και την ιστορία ενός συλλόγου. Το ίδιο κάνει και ο Χιμένεθ. Επαγγελματίας είναι, όπως οι άλλοι μισθοφόροι παίκτες ή προπονητές της Super League. Το θέμα είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Τα άλλα περισσεύουν…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags