Facebook Pixel Αποδεκατισμένη στο Καραϊσκάκη…
Life
| 2011-03-19 20:15:00

Αποδεκατισμένη στο Καραϊσκάκη…

Αποδεκατισμένη στο Καραϊσκάκη…

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Έξω Δέλλας, Καράμπελας, Μάκος, Μπλάνκο και Νταντόμο. Η αποστολή της «Ένωσης».

Με απογευματινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Καράμπελας, ο Γρηγόρης Μάκος και ο Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Ίσμαελ Μπλάνκο και ο Λευτέρης Ιντζόγλου έκαναν ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τον Μανόλο Χιμένεθ για το κρίσιμο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους!

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Την αποστολή αποτελούν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γεωργέας, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Σκόκο, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μπαχά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags