Facebook Pixel «Άντρες, έτοιμοι για όλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ»
Life
| 2011-03-19 20:26:00

«Άντρες, έτοιμοι για όλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ»

«Άντρες, έτοιμοι για όλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ»

Για τη νίκη-πρόκριση στην Τούμπα έγραψε ο Μιγκέλ Μορίγια στο προσωπικό blog που διατηρεί, στο οποίο υποστήριξε ότι οι παίκτες της «Ένωσης» τη μεγάλη βραδιά της 30ης Απριλίου θα είναι έτοιμοι για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός ψυχολόγος και βοηθός του Χιμένεθ, ο οποίος έχει αναλάβει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το φρόνιμα των «κιτρινόμαυρων», ενημέρωσε το blog που διατηρεί με domain name, miguel-morilla.blogspot.com, όπου ανέφερε όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας!

Το θέμα έχει τίτλο «Κερδίσαμε πολλά με τον ΠΑΟΚ». Στο κυρίως κείμενο αναφέρει:

«Θεαματική νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του, που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να πάει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με μία μεγάλη ομάδα σε μία καυτή ατμόσφαιρα, όπου σημαδεύτηκε από επεισόδια από οπαδούς τους ΠΑΟΚ. Η δική μας ομάδα έπιασε υψηλή απόδοση και έδειξαν όλοι οι παίκτες ότι μπορούν να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε ατμόσφαιρα. Τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε στον τελικό τον Ατρόμητο. Στις 30 Απριλίου είναι αυτό το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι τότε. Συγχαρητήρια σε όλους που έχουν φέρει την ομάδα να είναι κοντά σε αυτόν τον τίτλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από το κείμενο υπάρχουν φωτογραφίες με πανηγυρισμούς του Δέλλα από την Τούμπα και την ομίχλη που δημιουργήθηκε από τη ρίψη καπνογόνων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags