Facebook Pixel "Ποιος δίνει το πριμ;"
Life
| 2011-03-19 23:01:00

"Ποιος δίνει το πριμ;"

"Ποιος δίνει το πριμ;"

Αυτό το ερώτημα απασχολεί τους ανθρώπους του Πανιωνίου. Αιτία; Η παροχή έκτακτων οικονομικών κινήτρων νίκης στους παίκτες του Ηρακλή, για το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανιωνίου στην οποία ζήτησε «ισότητα» ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος δημιούργησε αρκετές απορίες. Όχι τόσο για το θέμα του κειμένου, αφού καμιά ομάδα δεν θα ήθελα να αδικηθεί σε αυτούς τους κρίσιμους αγώνες (ειδικά όταν χαροπαλεύει για τη σωτηρία της), όσο για ένα μήνυμα που περνάει η ανακοίνωση προς το τέλος της…

«Δεν χωράει… απλοχεριά»

«Καλούμε την αποφυγή παροχής εκτάκτων οικονομικών κινήτρων στους ποδοσφαιριστές για επίτευξη αποτελεσμάτων με συγκεκριμένες ομάδες, ιδίως όταν γίνονται από αυτές οι οποίες είναι γνωστό ότι έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και συνεπώς δεν δικαιολογείται να δείχνουν τέτοια "απλοχεριά" στους παίκτες», αναφέρει με νόημα η διοίκηση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Που αναφέρονται όμως;

10.000 στον καθένα!

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο». Σύμφωνα με πληροφορίες, κυκλοφορεί τώρα τελευταία μία φήμη, ότι η διοίκηση του «γηραιού» έχει τάξει στους παίκτες της ομάδας 10.000 πριμ στον καθένα, εφόσον οι Θεσσαλονικείς πάρουν τη νίκη στον αγώνα με τους «κυανέρυθρους».

Αυτό το σενάριο απασχολεί έντονα τους διοικούντες του Πανιωνίου, έχουν προβληματιστεί, γι’ αυτό και εξέδωσαν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Ομάδα με… λάμψη

Ο Ηρακλής δεν βρίσκεται και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, κάτι που είναι γνωστό και το επισημαίνει η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Οπότε, δημιουργείται το εξής ερώτημα!: ποια άλλη ομάδα έχει συμφέρον από την ήττα του Πανιωνίου και μπορεί να παρέχει αυτήν την οικονομική δυνατότητα στους «κυανόλευκους»;

Στην Πλατεία έχουν καταλήξει ότι αυτή είναι σίγουρα μία ομάδα με… λάμψη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags