20/03/11 - 17:23

"Γινάτι ή κάθαρση;"

Ο Ανδρέας Παπαλουκάς γράφει στο "Εθνοσπόρ" για την "παράγκα Νο2" και τον κόμπο στο κουβάρι των αποκαλύψεων...

"Γινάτι ή κάθαρση;"
22.540views 0shares

Ολοι σιωπούν. Πλην του Αλέξη Κούγια, που θέλει να μιλήσει. Που θέλει να μιλάει γενικώς. Να φαίνεται. Και φαίνεται αυτό, όπως και το ότι δεν έχει διστάσει, χρόνια τώρα, να τα βάλει με διάφορα κυκλώματα και κακοποιά στοιχεία που καταδυναστεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπως και το ότι έχει υπερασπιστεί κακοποιούς, ακόμα κι αν έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα.

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι ο Αλέξης Κούγιας, που συμπεριφέρεται και δρα ως? Δον Κιχώτης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι το κάνει αυτό για την προβολή του, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως βάζει ένα χεράκι προκειμένου να γκρεμιστεί ή έστω να μην αποκτήσει κι άλλους? ορόφους η «παράγκα Νο2». Κάτι σαν την? πολεοδομία, δηλαδή.

Εκείνος, λοιπόν, αποκάλυψε το περιεχόμενο των δύο πρώτων κασετών ή δισκετών, το επανέλαβε, προκειμένου να το εμπεδώσουμε, και περιμένει κι αυτός την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης.

Α, ναι, μας προϊδέασε και για το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας, αλλά μέχρι εκεί. Σαφώς και μπροστά στις κάμερες, χωρίς να έχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ίσως και πολλά είπε. Ομως, στις εισαγγελικές αρχές έχει την υποχρέωση να πει περισσότερα. Να αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να την ακούσει, προκειμένου να μάθουμε και τον κάτοχό της, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να τη διανείμει, όπως είχε κάνει και με τις δύο πρώτες κασέτες. Ας καταθέσει, λοιπόν, ποιος είναι αυτός, μήπως και ξεπεραστεί ο κόμπος στο κουβάρι των αποκαλύψεων. Διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μία «παράγκα», της οποίας πιθανόν μόνον ο ιδιοκτήτης θα οδηγηθεί σε έξωση, αλλά το? παράπηγμα θα παραμείνει κανονικά στη θέση του.

Αν σκοπός του διακινητή των κασετών ήταν μόνον να δημιουργήσει θέμα, αλλά να μην αποκαλυφθεί όλο το κύκλωμα που χειραγωγεί ομάδες, ορίζει διαιτητές, όπως και να μη φανερωθούν τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται ή να συνομιλούν στην τρίτη και? ακυκλοφόρητη κασέτα ή δισκέτα, τότε θα αποδειχθεί πως πρόκειται για κάποιο γινάτι, για κάποιο ίδιον όφελος και όχι μία μάχη κατά της διαφθοράς και των ατόμων που κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ