Facebook Pixel Φιλί ζωής από Σφακιανάκη!
Life
| 2011-03-20 22:05:00

Φιλί ζωής από Σφακιανάκη!

Φιλί ζωής από Σφακιανάκη!

Αν και δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Ατρόμητος με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο γκολ τον Σφακιανάκη, πήρε 2-2 από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο ζωηρά κι έτσι στο 13' ο Μπρίτο τράβηξε πάνω του την άμυνα του ΠΑΟΚ και έβγαλε την ασίστ στον Σφακιανάκη, που πλάσαρε εύστοχα τον Χαλκιά. Εννέα λεπτά αργότερα, όμως, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον περιπετειώδη τρόπο που προαναφέρθηκε (το πέναλτι καταλογίστηκε σε επαφή του Ολιβέιρα με τον Σαλπιγγίδη).

Στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα χάρις στην εξαιρετική ενέργεια του Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με μια άνετη κούρσα έφτασε στο αντίπαλο τέρμα και ολοκλήρωσε τη φάση που ο ίδιος ξεκίνησε. Στο 65' ο Αρίας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ιτάνζ, ενώ στο 80' τον μιμήθηκε ο Σαγκανόφσκι.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη κι ενώ ο ΠΑΟΚ φαινόταν να κλέβει το τρίποντο, ο καλά πλασαρισμένος Σφακιανάκης ισοφάρισε με κεφαλιά, δίνοντας το φιλί της ζωής στην ομάδα του.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags