Facebook Pixel Για δες ποιος μιλάει
Life
| 2010-12-30 15:51:00

Για δες ποιος μιλάει

Για δες ποιος μιλάει

Τόσα χρόνια ήταν μέρος του συστήματος και του άρεσε ό,τι γινόταν. Επαιζε στους τελικούς, γίνονταν φασαρίες, τραυματίζονταν παίκτες, αλλά δεν έλεγε τίποτα. Τώρα που τον έστειλαν στο Λίβανο για να σφυρίζει, βγήκε να μιλήσει.


Ο μεγάλος Λάρι Βορεάδης αποφάσισε να πει τα πράγματά τους. Και τα είπε τώρα. Που έγινε 50 ετών και τον έδιωξαν από το ελληνικό πρωτάθλημα. «Είναι ρωμαϊκή αρένα αυτά τα ματς. Πηγαίνεις προετοιμασμένος και ξέρεις πως θα αντιδράσεις σε κάποιες καταστάσεις. Πάμε στο γήπεδο κι ευχόμαστε να μην γίνει χαμός. Το μπάσκετ καταρρέει από παντού κι αυτοί ονειροβατούν και θέλουν λίγκες. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, άλλο να τα λέμε εδώ κι άλλο να είσαι διαιτητής και να τρέχεις στα αποδυτήρια και να σε βλέπουν η γυναίκα σου και τα παιδιά σου και να ακούν ότι χτύπησες! Όσο για τις βρισιές; Έχουμε κουφαθεί δεν τις ακούμε! Αντε να δούμε τι θα γίνει στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει»

Αυτά είπε ο Βορεάδης στον «Sentra 103,3», με αφορμή το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Λες και τόσα χρόνια σε άλλο πρωτάθλημα και σε άλλη χώρα έπαιζε. Λες και δεν έχει ευθύνη για όσα γίνονται στα γήπεδα. Αυτός και οι άλλοι διαιτητές. Για δες ποιος μιλάει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags