Facebook Pixel ΠΑΕ και αδειοδότηση…
Life
| 2011-03-21 18:36:00

ΠΑΕ και αδειοδότηση…

ΠΑΕ και αδειοδότηση…

Μία πάρα πολύ σοβαρή εκκρεμότητα υπάρχει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία όπως και όλες οι άλλες πολύ σύντομα θα κληθεί να πάρει την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν.

Είναι γνωστό ότι ακόμη και αυτές τις ημέρες, όλες οι ΠΑΕ «γεμίζουν» τους φακέλους τους έτσι ώστε αρχές Απριλίου να πάρουν την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα;» Αυτή την ερώτηση θέτουν αρκετοί φίλαθλοι, αφού το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες –και μόνο- για τις ΠΑΕ που είτε δεν έχουν πλήρη φάκελο, είτε αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Από την επιτροπή αδειοδοτήσεων δεν βγαίνουν στοιχεία όσον αφορά τις ΠΑΕ. Από εκεί κανείς δεν μπορεί να αντλήσει πληροφορίες.

Αυτό που ισχύει όσον αφορά την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι μία αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και στα μέσα Απριλίου η νέα αδειοδότηση θα είναι γεγονός.

Άλλο βέβαια αισιοδοξία και άλλο βεβαιότητα. Βέβαιος κανείς δεν μπορεί να είναι, από την στιγμή που μιλάμε για μία εταιρεία η οποία έχει χρέη στο δημόσιο, αλλά και για μία ΠΑΕ η οποία παρουσιάζει άνοιγμα στον ισολογισμό της.

Αυτά τα δύο προβλήματα, υπάρχουν τρόποι για να ξεπεραστούν, με βασικό στόχο να αποτιμηθεί σωστά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για να φανεί ότι υπάρχει και η προοπτική να ισοσκελιστεί η κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική φιλοσοφία της αδειοδότησης έχει να κάνει με τα χρέη της εταιρίας (σε πρόσωπα, ομάδες, φορείς και άλλους) με την τωρινή της κατάσταση, αλλά και την προοπτική που αυτή έχει.

Με βάση όλα αυτά τα γενικά στοιχεία, υπάρχει μία αισιοδοξία ότι όσον αφορά τον ΠΑΟΚ όλα είναι υπό έλεγχο και δεν πρόκειται να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα…

ΠΗΓΗ: www.paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags