Facebook Pixel Το είχε μυριστεί ο sportdog για Φρέιτας, Νιόπλια!
Life
| 2010-12-30 18:27:00

Το είχε μυριστεί ο sportdog για Φρέιτας, Νιόπλια!

Το είχε μυριστεί ο sportdog για Φρέιτας, Νιόπλια!

Κι άλλη επιβεβαίωση! Ψιτ, κοιτάχτε να δείτε κάτι. Εμείς εδώ πέρα είμαστε παιδιά της αλάνας, όχι βουτυρόπαιδα των ακαδημιών.

Κι όπως τραβάμε δαγκωματιές, έτσι κι εσείς πρέπει να είσαστε γάτες με πέταλα. Και είσαστε, βέβαια. Γι' αυτό και σίγουρα θα θυμόσαστε τι γράψαμε πριν μερικές μέρες.

"Έβαλε το χεράκι του και ο Φρέιτας", έγραφε ο τίτλος 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου.

Τι άλλο ανέφερε το ρεπορτάζ μας: "Έχει περάσει ξώφαλτσα μέχρι τώρα ο Φρέιτας, αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του στο ροκάνισμα της αξιοπιστίας του Νιόπλια απέναντι στους διοικούντες. Και ο Νιόπλιας, παρά τα σοβαρά και αδιαμφισβήτητα λάθη που έκανε, δεν στηρίχθηκε από κανέναν από το νταμπλ και μετά. Ξεκρέμαστο τον άφησαν όλοι μετά τον Μάιο".

Σε ποιόν τα έχωσε σήμερα ο Νιόπλιας; Δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τον Φρέιτας: "Αυτό με πνίγει και θα το λέω πάντα. Ηθική υπάρχει σε αυτό το χώρο; Τον προπονητή τον είχαν βρει 3-4 εβδομάδες πριν φύγω εγώ. Σε μία συνάντηση με τον πρόεδρο και τον Φρέιτας, τον ρώτησε ο πρόεδρος τι φταίει και ο Φρέιτας είπε πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να παίξει καλά ούτε με τον Βαλντάνο τεχνικό διευθυντή και τον Μουρίνιο προπονητή, λέγοντας... πρώην παίκτης ο Ζιλμπέρτο, πρώην παίκτης ο Σεϊταρίδης, πρώην παίκτης ο Κατσουράνης. Και μετά από μία εβδομάδα πάει και φέρνει προπονητή τον Φερέιρα, τον φίλο του! Είναι να τρελαίνεσαι! Λέγανε ότι δεν παίζουμε καλά με μένα προπονητή. Ε, τώρα που παίζουμε καλά...".

Είναι ή δεν είναι ακόμα μια επιβεβαίωση αυτή; Ή μήπως οι εφημερίδες είχαν γράψει για το χοντρό παιχνίδι που έκανε ο Φρέιτας με τον Νιόπλια, κι όχι μόνο μ' αυτόν;

Ψιτ, ψιτ... εδώ δεν κάνουμε πλάκα. Είμαστε της αλάνας εμείς και θα χορτάσετε από επιβεβαιώσεις στις αποκαλύψεις μας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags