Facebook Pixel Rangers κατά της ΠΑΕ Ιωνικός!
Life
| 2011-03-21 21:49:00

Rangers κατά της ΠΑΕ Ιωνικός!

Rangers κατά της ΠΑΕ Ιωνικός!

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε ο οργανωμένος σύνδεσμων φιλάθλων του Ιωνικού μετά τη λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι Rangers εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους με τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου της Νίκαιας:

Η απάντηση των «Rangers»:

Με άλλη μία "επικών" διαστάσεων ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ιωνικός επανεμφανίζεται στο προσκήνιο και επιτίθεται με λύσσα κατά των οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού. Κάθε μία λέξη της ανακοίνωσης αυτής κρύβει απύθμενο μίσος κατά των Rangers, που εμπόδισαν τα καταστροφικά "επενδυτικά" σχέδια των "10" σε βάρος της ιστορίας της ομάδας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός που δημοσιεύθηκε στο σάιτ mikriliga.com - το οποίο συνήθως δυστυχώς ξεχνάει να δημοσιεύει και τις απαντήσεις του Συνδέσμου - έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

- Καταλαβαίνουμε γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός θορυβήθηκε από το κάλεσμα για συγκέντρωση του κόσμου ΕΞΩ από το γήπεδο, την ημέρα και ώρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αυτό που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι από πότε η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός έγινε... συνταγματολόγος και θεωρεί παράνομη μια συγκέντρωση πολιτών σε δημόσιο χώρο, δικαίωμα που προστατεύεται ρητά από το Σύνταγμα της χώρας.

- Για τον Σύνδεσμο δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν αναγνωρίζεται η ύπαρξή του από την ΠΑΕ Ιωνικός. Η ύπαρξη του Συνδέσμου έχει αναγνωριστεί από το Πρωτοδικείο Πειραιώς, επομένως η γνώμη της ΠΑΕ είναι άνευ σημασίας.

- Με αγωνία περιμένουμε την κλήση μας από αθλητικό ή μη εισαγγελέα. Θα του παραδοθεί πλήρης φάκελλος με γραπτά στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο Σύνδεσμος σχετικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης.

- Καλό θα ήταν η ΠΑΕ Ιωνικός να μην αναφέρεται σε τμήματα του ερασιτέχνη, όπως το μπάσκετ. Στον φάκελλο που θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, υπάρχουν αποδεικτικά έγγραφα για υποθέσεις που σίγουρα δεν θα αρέσουν στην ΠΑΕ Ιωνικός.

- Η ΠΑΕ Ιωνικός ξεχνά ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει καθήκοντα αστυνόμευσης στο γήπεδο Νεάπολης, ώστε να είναι σε θέση να σταματήσει οποιαδήποτε επεισόδια. Πάντως είναι λίγο οξύμωρο, οι φίλαθλοι του Ιωνικού να σπάνε οι ίδιοι τα αυτοκίνητά τους. Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η διοίκηση ξεχνά ότι μία ημέρα πριν τον αγώνα, με επίσημη ανακοίνωσή της καλούσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο. Πιθανότατα εννοεί ότι ευθύνη του κόσμου είναι ότι πήρε στα σοβαρά μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός.

- Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος είναι αυτός που έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο. Ξεχνά βέβαια ότι ο Σύνδεσμος δεν είναι αυτός που κρατά κλειστές τις θύρες του γηπέδου εδώ και 3 μήνες. Ξεχνάνε ότι δεν σφραγίζουν εισιτήρια κρατώντας τον κόσμο έξω, αλλά ταυτόχρονα κατάφεραν και πήραν φορολογική ενημερότητα για να πραγματοποιηθούν μεταγραφές. Κι αυτό σίγουρα θα ενδιαφέρει τον εισαγγελέα.

- Τον Σύνδεσμο τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το "τζάμπα", που το καλοκαίρι τα μέλη του προμηθεύτηκαν εκατοντάδες κάρτες διαρκείας, εκ των οποίων λιγότερες από τις μισές σφραγισμένες από την ΕΠΑΕ. Τουλάχιστον η ΠΑΕ Ιωνικός πληροφόρησε τον κόσμο ότι θα του επιστραφεί το αντίτιμο των χρημάτων του. Ελπίζουμε έστω για μία φορά, μια εξαγγελία της ΠΑΕ να γίνει πράξη.

- Φυσικά και μας στενοχώρησε η πρόκριση του Ατρομήτου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπως μας στενοχώρησε και η πρόκριση της Προοδευτικής στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά. Να πληροφορήσουμε τη διοίκηση ότι συνήθως οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο στενοχωριούνται για τις επιτυχίες ομάδων με στοιχεία τοπικού ανταγωνισμού.

Τα έργα και οι ημέρες σας κύριοι "μεγαλομέτοχοι" και "μεγαλοεπενδυτές" έχουν ήδη γίνει παροιμιώδη. Οι ημέρες σας στον Ιωνικό τελειώσανε και το έχετε καταλάβει. Σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρατε κι ελπίζουμε ο Ιωνικός να είναι η τελευταία ομάδα που γνώρισε το όραμά σας. Γιατί ενδεχόμενη ανάμιξή σας στα διοικητικά άλλης ομάδας, δεν μπορούμε να την ευχηθούμε ούτε στον χειρότερο εχθρό μας

RANGERS CLUB

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags