21/03/11 - 23:48

Πώς να ξεφύγουν από την ντροπή; (ΦΩΤΟ)

Δεν έφταναν όσα πέρασαν στο Καραϊσκάκη, είχαν να αντιμετωπίσουν και την καζούρα των συμπαικτών τους στην Εθνική, οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πώς να ένιωσαν άραγε σήμερα, στην προπόνηση της «γαλανόλευκης», Λυμπερόπουλος, Καφές και Λαγός;

Πώς να ξεφύγουν από την ντροπή; (ΦΩΤΟ)
29.466views 0shares

Μπορεί τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να είχαν ρεπό προκειμένου να... ξελαμπικάρουν από την εξάρα κόντρα στον Ολυμπιακό, κάποιοι ποδοσφαιριστές όμως δεν βρήκαν την ευκαιρία να ηρεμήσουν.

Και πώς να γίνει να γίνει αυτό άλλωστε, όταν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και μία μέρα μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη είχε προγραμματιστεί η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του παιχνιδιού με τη Μάλτα;

Διεθνείς είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» που σημαίνει ότι πήγαν με… βαριά καρδιά στην Εθνική. Ο λόγος για τους Λυμπερόπουλο, Καφέ και Λαγό.

Η εξάρα από τον Ολυμπιακό ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων όλων των διεθνών. Φανταστείτε δηλαδή πως θα ένιωθαν οι τρεις «κιτρινόμαυροι» όταν άκουγαν τι έλεγαν οι συμπαίκτες τους στη «γαναλόλευκη»… Φανταστείτε, ακόμα χειρότερα, πως θα ένιωθαν αν τους έκαναν και καζούρα, .

Δείτε για παράδειγμα στη φωτογραφία, πως κοιτάει ο Λυμπερόπουλος τον Βύντρα… Έτοιμος να τον φάει είναι ο Λύμπε, αφού ο Λουκάς φαίνεται να του λέει κάτι που τον πείραξε.

Σε άλλη φώτο ο αρχηγός της «Ένωσης» παρουσιάζεται μακρυά από τους συμπαίκτες του, ενώ το ίδιο σκυθρωποί είναι και οι Καφές-Λαγός.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ