Facebook Pixel «Ψηφίζω Τζιμπούρ»
Life
| 2011-03-22 00:33:00

«Ψηφίζω Τζιμπούρ»

«Ψηφίζω Τζιμπούρ»

Το δεύτερο γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ εναντίον της ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Τι είπε ο Αργεντινός για τίτλο, Ολυμπιακό, Βαλβέρδε και άλλα…

Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι της Nova παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι δεν περίμενε όταν ήρθε στην Ελλάδα, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν το πρωτάθλημα και μάλιστα με αυτήν τη διαφορά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον προπονητή του και θέματα όπως oi ήττες σε σημαντικά παιχνίδια.

Διαβάστε αποσπασματικά τη συνέντευξη:


Ποιο γκολ προτιμάει σαν καλύτερο της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε: «Θα ψήφιζα σίγουρα αυτό του Τζεμπούρ... (γέλια)».

Τι δίνει τελικά τον τίτλο στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως βοήθησαν όλα μαζί συνολικά. Δεν χάσαμε παιχνίδι στην έδρα μας, επίσης ήμασταν καλοί τόσο εντός όσο εκτός και όλα αυτά μαζί συνεισέφεραν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το σερί νικών που κάναμε. Εκείνο το διάστημα καταφέραμε να αποσπαστούμε από τον Παναθηναϊκό».

Για την αρχική αμφισβήτηση λόγω της ηλικίας του (34 ετών): «Δεν με ενόχλησε η αρχική αμφισβήτηση. Στην Ιταλία άλλωστε υπάρχουν αρκετοί παίκτες της ηλικίας του που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που είμαι πια αποδεκτός από όλους. (γέλια)».

Για τις ήττες σε σημαντικά παιχνίδια: «Όντως χάσαμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί ένα ντέρμπι είναι πιο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το συζητήσαμε μέσα στην εβδομάδα και είπαμε να μην κάνουμε τα λάθη των προηγούμενων ντέρμπι».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Τον ήξερα από τη Βιγιαρεάλ. Είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του και στην Ισπανία. Ήξερε από την προηγούμενη θητεία του το ελληνικό πρωτάθλημα και προσαρμόστηκε αμέσως. Από την αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Γνώρισε το υλικό της ομάδας, ξεκαθάρισε τι ήθελε από την ομάδα και βοήθησε και τους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούμε ο ένας με τον άλλο».

Για το δικό μας πρωτάθλημα, τη Σούπερ Λιγκ: «Πιστεύω πως είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα το ελληνικό. Υπάρχουν πολλές έδρες που είναι δύσκολο να κερδίσεις. Αρκετές ομάδες παίζουν κλειστά και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. Μέχρι στιγμής έχω πολύ καλή σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Ήταν πάντα δίπλα μας και ελπίζω να του δώσουμε και άλλες χαρές στο μέλλον».

Για τη δωρεά του κ. Μαρινάκη προς την Ιαπωνία: «Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του προέδρου και η βοήθεια προς τους ανθρώπους τους οποίους βρήκε μια μεγάλη τραγωδία».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags