Facebook Pixel Ούτε ένα ευχαριστώ
Life
| 2010-12-30 20:34:00

Ούτε ένα ευχαριστώ

Ούτε ένα ευχαριστώ

Αντί στον ΠΑΟΚ να πουν κι ένα ευχαριστώ στον διαιτητή κ. Χριστοδούλου που δεν διέκοψε οριστικά το ματς, βγήκαν να τον κατηγορήσουν.

Δέκα αγωνιστικές θα τους έριχναν αν ο διαιτητής εφάρμοζε τον κανονισμό ή έστω περίμενε μία ώρα να αδειάσει το γήπεδο. Αυτός περίμενε πάνω από δύο ώρες και αντί να είναι ικανοποιημένοι γιατί γλίτωσαν - άλλωστε δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσουν - έβγαλαν ανακοίνωση για να του επιτεθούν.

Να τι λέει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: "Περιμένουμε ακόμη να μας απαντήσει ο κ. Χριστοδούλου γιατί κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος (απλά σημειώνουμε ότι σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο ΠΑΟΚ είχε μειώσει τη διαφορά στο σκορ).

Δείχνοντας μία πρωτοφανή βιασύνη και σπουδή (και για τα δικά του δεδομένα -εάν λάβουμε υπόψη την τεράστια αντοχή που είχε σε ανάλογες και πολύ πρόσφατες περιπτώσεις), δημιούργησε μία άνευ προηγουμένου αναστάτωση σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε και έπρεπε να τελειώσει ομαλά.

Καταδικάζουμε κάθε μορφής βίας, από όπου κι αν προέρχεται. Οι ανεγκέφαλοι δεν έχουν θέση στο χώρο του αθλητισμού, δεν έχουν θέση στο μπάσκετ, πρέπει οι υγιείς δυνάμεις του ΠΑΟΚ και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας να τους αποβάλει. Καταδικάζουμε όμως και όλους αυτούς που έχουν μάθει να εφαρμόζουν τους νόμους και τους κανονισμούς κατά το δοκούν, ανάλογα με την περίπτωση και προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ο ΠΑΟΚ αντάξιος της ιστορίας του, εντός κι εκτός γηπέδου και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με την στήριξη όλων των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Μαζί δηλαδή με την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας.

Περιμένουμε και από τα αρμόδια όργανα και τους φορείς να πράξουν τα αυτονόητα. Να επιβάλουν παραδειγματικές τιμωρίες και σε όσους λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί παρόμοιων καταστάσεων και να σταματήσουν να δημιουργούν την εντύπωση ότι συγκεκριμένοι διαιτητές έχουν χρεωθεί με... 108 τα παιχνίδια της ομάδας μας, μόνο εντός ή μόνο εκτός έδρας".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags