Facebook Pixel Οι Σκοπιανοί πληρώνουν το πρόστιμο της Ντιναμό!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-22 21:00:00

Οι Σκοπιανοί πληρώνουν το πρόστιμο της Ντιναμό!

Οι Σκοπιανοί πληρώνουν το πρόστιμο της Ντιναμό!

Η τιμωρία των Κροατών για... ευαισθητοποίησε τους οπαδούς της Βαρντάρ, που μιλούν για "ελληνικό λόμπι" και συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν την ομάδα του Ζάγκρεμπ

Οι Σκοπιανοί δεν άφησαν το θέμα με την τιμωρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να... πέσει κάτω. Απεναντίας, μάλιστα, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Ελλάδας και καταγγέλλουν το "ελληνικό λόμπι", για την απόφαση της UEFA να επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στην κροατική ομάδα, για την εμφάνιση μίας σημαίας της ΠΓΔΜ στις κερκίδες του "Μάξιμιρ", στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο στους Κροάτες, επειδή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον "Δικέφαλο", για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, κάποιος σήκωσε στην κερκίδα μία σημαία των Σκοπίων, ενώ έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και μερικοί πυρσοί.

Η είδηση πέρασε "στα ψιλά" στην Κροατία, όχι όμως και στα Σκόπια. Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί της τοπικής Βαρντάρ, με την ονομασία "Κομίτι", θέλησαν να σηκώσουν το... λάβαρο της επανάστασης, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη και άνιση στάση της UEFA, λόγω της επιρροής του ελληνικού λόμπι. Παράλληλα, καλούν τα μέλη τους, καθώς και τους υπόλοιπους Σκοπιανους φιλάθλους, να συγκεντρώσουν χρήματα, προκειμένου να πληρώσουν ένα μέρος από το πρόστιμο των Κροατών.

ΠΗΓΗ: www.olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags