Facebook Pixel Ξυπνήστε!
Life
| 2011-03-22 21:36:00

Ξυπνήστε!

Ξυπνήστε!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για τη διαφορετική αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να αφυπνιστούν!

Για ακόμη μία φορά ο ΠΑΟΚ επισήμως και ανεπισήμως, αναλώνεται στην εσωστρέφειά του χωρίς να κοιτάζει τους πραγματικούς του εχθρούς. Αυτούς που έχουν βαλθεί να τον διαλύσουν όποτε βρούνε την ευκαιρία.

Μετά την ανακοίνωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος ουσιαστικά προαναγγέλλει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, αυτό που χτύπησε άσχημα, ήταν η σκανδαλώδης απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει το αίτημα της ΠΑΕ για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στον ημιτελικό του κυπέλλου, κάτι που φέρει πλέον πολύ κοντά το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να παίξει αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στα πλέι οφς.

Αν αναλογιστούμε πως η ΑΕΚ είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με κόσμο στον πρώτο του αγώνα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η ΕΠΟ για ακόμη μία φορά λειτουργεί προκλητικά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ… αόρατη.

Μέσα στον πανικό που δημιούργησε ο αποκλεισμός από τον τελικό, ο Παναγιώτης Μπιτσαξής προχώρησε σε νέα πρόκληση κατά κάποιων ομάδων, μέσα σε αυτές και ο ΠΑΟΚ με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Γ.Γ.Α.

«Εν όψει επίμονων φημών, ότι ιστορικές ομάδες στερούνται των προϋποθέσεων αδειοδότησης από την ΕΠΟ, κατ’ εφαρμογή των κριτηρίων της UEFA (UEFA Licencing), που έχουν υιοθετηθεί με τον πλέον αυστηρό τρόπο από την Super League, ο ΓΓΑ είχε επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες, με αφετηρία τις 2 Μαρτίου 2011, με τους προέδρους, της ΑΕΚ Σταύρου Αδαμίδη, του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, το Γενικό Διευθυντή του AΡΗ Γιάννη Κόντη, τον πρόεδρο του Ηρακλή Γιάννη Τάκη και τον πρόεδρο του OΦΗ Βασίλη Ξημέρη. Θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το σύνολο των ΠΑΕ, που οφείλουν να υπαχθούν στο παραπάνω σύστημα αδειοδότησης» ανέφερε η ανακοίνωση Μπιτσαξή και το ερώτημα που δημιουργείται αυτομάτως είναι το «πως είναι δυνατόν η γενική γραμματεία αθλητισμού να δέχεται πως υπάρχουν φήμες που πρέπει να εξεταστούν επιλεκτικά, ξεχνώντας πως οι φάκελοι είναι κλειστοί και δεν τους γνωρίζει ούτε η ίδια η ΕΠΟ»;

Αντίδραση του ΠΑΟΚ; Καμία.

Τέλος, υπήρξε η καταγγελία του πρώην προέδρου του Πανιωνίου κ. Τάσου Ερμείδη, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος της περυσινής σεζόν εναντίον του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο οποίος ήταν στημένος εις βάρος του από τον Παναθηναϊκό. Αντίδραση του ΠΑΟΚ; Καμία.

Κάπου καταντά; κουραστικό να αναλώνεται ολόκληρος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ σε θέματα εσωτερικά και όλοι οι απ έξω, να κάνουν ότι επιθυμούν χωρίς να έχουν κανένα κόστος.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αφελής και σύντομα θα πρέπει να αρχίσει να προστατεύει τα συμφέροντά του με τρόπους αποτελεσματικούς.

ΠΗΓΗ: www.paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags