Facebook Pixel «Έρχομαι σε έξι μήνες…»
Life
| 2011-03-22 23:40:00

«Έρχομαι σε έξι μήνες…»

«Έρχομαι σε έξι μήνες…»

Την ώρα που η ΑΕΚ έχει την άμεση ανάγκη εύρεσης ενός επενδυτή για να πάρει την αδειοδότηση της UEFA, ο Κώστα Μακρής αποκάλυψε ότι στη συνάντηση που είχε με τους Παππά-Αδαμίδη έδωσε έξι μήνες περιθώριο για να προετοιμαστεί.

Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή, αφού η "Ένωση" θέλει άμεσα χρήματα! Ο Μακρής παραχώρησε δηλώσεις στο novasports.gr όπου τόνισε ότι δεν είναι έτοιμος για να βάλει άμεσα λεφτά.

"Μίλησα δύο ώρες με τους κ. κ. Παππά και Αδαμίδη. Τους ζήτησα έξι μήνες περιθώριο για να προετοιμαστώ όσο γίνεται καλύτερα, να ελέγξω τα πάντα που έχουν σχέση με την ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να γίνει μία τέτοια συμφωνία μέσα σε 1-2 μέρες", ήταν τα πρώτα του λόγια για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Αυτοί όμως θέλουν κάποιον σήμερα αύριο γιατί χρειάζονται άμεσα χρήματα για την αδειοδότηση. Αυτές οι συμφωνίες όμως δεν γίνονται μέσα σε μία μέρα. Η ΑΕΚ με ενδιαφέρει, αλλά πρώτα θέλω να ελέγξω τα πάντα. Τους είπα να το συζητήσουμε εκ νέου όταν λήξει η σεζόν και μέχρι τότε να έχουν κάνει τον έλεγχό μου".

Σε ερώτηση για το αν δέχθηκαν το χρονικό περιθώριο των έξι μηνών απάντησε: "Όχι. Θέλουν άμεσα τα χρήματα. Εγώ είμαι διατεθειμένος αν δεχθούν αυτό το εξάμηνο να μπω στη διαδικασία του ελέγχου γιατί όπως σας είπα με ενδιαφέρει η ΑΕΚ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags