Facebook Pixel Ανοιχτή η πόρτα σε Μακρή, πληρώνει και φεύγει ο Παππάς!
Life
| 2011-03-23 00:53:00

Ανοιχτή η πόρτα σε Μακρή, πληρώνει και φεύγει ο Παππάς!

Ανοιχτή η πόρτα σε Μακρή, πληρώνει και φεύγει ο Παππάς!

Η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να πάρει την αδιεοδότηση της UEFA, τα οποία απ’ ότι φαίνεται θα τα βάλει ο Πέτρος Παππάς, μετά την προθεσμία των 6 μηνών που έδωσε ο Μακρής. Πάντως η «Ένωση» δεν έκλεισε την πόρτα στον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία!
 

Μπορεί οι Αδαμίδης, Παππάς και Μακρής να τα είπαν εκτενέστατα το απόγευμα της Τρίτης προκειμένου ο τρίτος να μπει στα διοικητικά της ΑΕΚ, συμφωνία όμως δεν υπήρξε, αφού ο Αυστραλός τόνισε ότι δεν μπορεί να μπει άμεσα στα της ΠΑΕ. Έτσι η διοίκηση της «Ένωσης» θα συνεχίσει την αναζήτηση χρημάτων προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση της UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό των 5,3 εκατομμυρίων που απαιτείται, θα καλυφθεί από τον Πέτρο Παππά. Αυτή, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι από τις τελευταίες φορές που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, δεδομένου ότι η επιθυμία του είναι να σταματήσει από τα κοινά της ομάδας.

Πάντως, οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν έκλεισαν την πόρτα στον Κωνσταντίνο Μακρή, σε περίπτωση που θέλει μελλοντικά να επενδύσει στην ΑΕΚ. Συνεπώς κατά τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, ίσως υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά τις προθέσεις του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags