Facebook Pixel Έβαλε νερό στο κρασί του
Life
| 2010-12-30 22:42:00

Έβαλε νερό στο κρασί του

Έβαλε νερό στο κρασί του

Πρότεινε πέντε, ζήτησε επειγόντως τρεις ο Χιμένεθ από τον Αδαμίδη στη συνάντηση της Πέμπτης. Οπωσδήποτε δύο ακραία μπακ και ένα ανασταλτικό χαφ.
 

Τελικά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ με τον Σταύρο Αδαμίδη για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για ένα τρίωρο, ανάμεσα στην μεσημεριανή και απογευματινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Εκεί, ο Ισπανός τεχνικός παρέδωσε στον πρόεδρο της «Ένωσης» τη λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να προστεθούν στο ρόστερ.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Χιμένεθ ζήτησε πέντε παίκτες σε θέσεις που η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» παρουσιάζει προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα ζήτησε δύο ακραία μπακ, αριστερά και δεξιά, ενώ όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, τόνισε στον Σταύρο Αδαμίδη, ότι θέλει να είναι αριστεροπόδαρος. Τα άλλα δύο «θέλω» του Σεβιγιάνου επικεντρώνονται στις θέσεις του ανασταλτικού χαφ και του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Πάντως ο Χιμένεθ έβαλε νερό στο κρασί του, αφού γνωρίζει πολύ καλά την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ. Γι’ αυτό δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Σταύρου Αδαμίδη. Από τους πέντε που ζήτησε, υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε τρεις μεταγραφές, για αριστερό μπακ, δεξί μπακ και αμυντικό χαφ.

Όσο για τις άλλες δύο θέσεις, θα κριθούν ανάλογα με τις αποχωρήσεις παικτών…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags