Facebook Pixel Τα βρώμικα αποδυτήρια και τα ούρα
Life
| 2010-12-30 23:01:00

Τα βρώμικα αποδυτήρια και τα ούρα

Τα βρώμικα αποδυτήρια και τα ούρα

Η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει το Ελληνικό και το γήπεδο έχει τα μαύρα του τα χάλια. 

 

Είναι βρώμικο, δεν έχει θέρμανση και αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, δεν θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής αγώνων. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στο Ελληνικό θα γίνει πιθανότατα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι φιλοξενούμενοι και οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια και ήταν ό,τι πιο βρώμικο έχουν συναντήσει στην καριέρα τους. Τα δικά τους αποδυτήρια τα κρατούν πιο καθαρά στην ΑΕΚ, αλλά για τους φιλοξενούμενους και τους διαιτητές η κατάσταση ήταν τραγική.

Και ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ακούγεται ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων υπάρχουν οπαδοί που ουρούν μέσα σε ποτήρια και στη συνέχεια τα πετούν μέσα στο γήπεδο. Άλλοι καπνίζουν και εκτοξεύουν τα τσιγάρα τους πίσω από τους πάγκους με συνέπεια η ατμόσφαιρα να θυμίζει τεκέ, ενώ συμβαίνουν πολλά και άλλα διάφορα. Μην κοιτάζετε που δεν έχουν πάρει έκταση όλα αυτά. Σύντομα θα μαθευτούν κι άλλα, τώρα που βγαίνουν όλα τα προβλήματα στην ΑΕΚ και σιγά, σιγά όλοι αποχωρούν. Άρχισαν οι διοικητικοί, ακολουθούν οι παίκτες. Μόνος του θα μείνει ο Μπάμπης στο τέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags