Facebook Pixel Η Λίγκα λέει «παράδεισος», οι ξένοι βλέπουν «κόλαση»!
Life
| 2011-03-23 19:40:00

Η Λίγκα λέει «παράδεισος», οι ξένοι βλέπουν «κόλαση»!

Η Λίγκα λέει «παράδεισος», οι ξένοι βλέπουν «κόλαση»!

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη της Σούπερ Λίγκας όπου διαφημίστηκε το «αναβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα», οι Ολλανδοί μας βάζουν στη θέση μας: «Υποφέρετε από χουλιγκανισμό»!

Αν και οι αρμόδιοι της Σούπερ Λίγκα με συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησαν για ένα πρωτάθλημα με άριστη οργάνωση που… ταλαιπωρείται από την Πολιτεία και την «κακή» Αστυνομία, οι Ολλανδοί ήρθαν λίγες ώρες αργότερα να παρουσιάσουν την αλήθεια όπως τη βλέπουν από …απόσταση, χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές και χωρίς συμφέροντα, έχοντας φυσικά ζήσει στο πετσί τους τη μάστιγα των χουλιγκάνων.

Η ιστοσελίδα «vi.nl», σε σημερινό της θέμα με τίτλο «το ελληνικό πρωτάθλημα ταλαιπωρείται από τον χουλιγκανισμό», περιγράφει αναλυτικά όλα τα επεισόδια που έχουν γίνει κατά την διάρκεια της χρονιάς στα ελληνικά γήπεδα.

«Τα κρούσματα χουλιγκανισμού την περασμένη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Οι παίκτες φοβούνται για τη ζωή τους και θέλουν να φύγουν από την Λίγκα. Πολύ συχνά πλέον εξαγριωμένοι φίλαθλοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ το οποίο στη συνέχεια περιγραφεί με λεπτομέρειες όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα σε «Γ. Καραϊσκάκης», Τούμπα και «Κλ. Βικελίδης».

«Μετά το παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, οι παίκτες των φιλοξενούμενων δέχθηκαν επίθεση από εξαγριωμένους οπαδούς των γηπεδούχων. Ορισμένοι από αυτούς πρόλαβαν και πήγαν εγκαίρως στα αποδυτήρια, άλλοι έμειναν στο γήπεδο και δέχθηκαν χτυπήματα από τους φιλάθλους», γράφει το κείμενο για το ντέρμπι των «αιωνίων» και συνεχίζει:

«Επίσης στην Θεσσαλονίκη φίλαθλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δείξουν την οργή τους στους παίκτες τους. Οι οπαδοί της πρώτης ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σε εντός έδρας ματς εξαιτίας ενός κακού αποτελέσματος, ενώ της δεύτερης μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας τους από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου».

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στις δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ περί φυγής, αλλά και στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για αποχή, η οποία τελικά δεν έγινε αφού δεν υπήρξε συμφωνία. Μάλιστα, στο τέλος φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Αλέξ Τζόρβα στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro), όπου μεταξύ άλλων λέει πως«κινδυνεύουν οι ζωές μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags