Facebook Pixel «Δεν χάνω παιχνίδι του Πανιωνίου»
Life
| 2011-03-23 20:12:00

«Δεν χάνω παιχνίδι του Πανιωνίου»

«Δεν χάνω παιχνίδι του Πανιωνίου»

Τι και αν ζει πλέον μόνιμα στην Γερμανία και αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας παραμένει υποστηρικτής του Πανιωνίου και όπως δηλώνει, δεν χάνει παιχνίδι του!

Την ευκαιρία να βρεθεί στα γνωστά του «λημέρια» είχε την Τετάρτη ο Έλληνας αμυντικός που έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο του Πανιωνίου, λόγω της προπόνησης της Εθνικής.

Με την ευκαιρία, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

Αναλυτικά μίλησε:

Για τα συναισθήματα που έχει στην επιστροφή του: «Πραγματικά αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Έχω υπέροχες αναμνήσεις, τόσο από το στάδιο, όσο και από τον κόσμο του Πανιωνίου. Παρακαλώ να μην φτιαχτεί γρήγορα το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, για να μπορώ να έρχομαι για προπονήσεις στην Νέα Σμύρνη».

Για την προσπάθεια που κάνει ο Πανιώνιος να εξασφαλίσει την παραμονή του: «Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια του Πανιωνίου. Θέλω να πω πως σε καμία περίπτωση η βαθμολογική του θέση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Είμαι στεναχωρημένος από τα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς. Όμως πιστεύω πραγματικά, πως σε καμία περίπτωση ο Πανιώνιος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή του στην κατηγορία. Βέβαια είναι καλό ο στόχος να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει και με νίκη στην Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική».

Για την Εθνική: «Παίζουμε κόντρα σε μία από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου, όπως είναι η Μάλτα, όμως χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags