Facebook Pixel Φταίτε ή δεν φταίτε;
Life
| 2011-03-24 13:07:00

Φταίτε ή δεν φταίτε;

Φταίτε ή δεν φταίτε;

Χθες από την Σούπερ Λίγκα μας είπαν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι "αγγελικά πλασμένο" και ότι για τη βία φταίει o Mπιτσαξής, η πολιτεία και η αστυνομία. Σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής του συνεταιρισμού, Πατρίκ Κομνηνός, τα γύρισε και μας είπε πως «φταίμε κι εμείς, αλλά όχι μόνο εμείς!». Θα αποφασίσετε;

Να τις μας είπε ο κ. Κομνηνός στο ραδιόφωνο του "Novasport FM":

"Σαφώς δεν φταίει αποκλειστικά η Πολιτεία ή αποκλειστικά η αστυνομία, αλλά δεν φταίει αποκλειστικά και η Σούπερ Λίγκα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τι εμείς θεωρούμε σωστό να βλέπουμε και τι συμβαίνει στις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές αγορές.

Να μη θεωρούμε πως αν συνεχίσουμε να τιμωρούμε τις ΠΑΕ, το πρόβλημα θα λυθεί. Σαφώς και οι ΠΑΕ έχουν μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στο ρόλο της αστυνομίας για την τήρηση της έννομης τάξης και στο ρόλο της Πολιτείας για τα γήπεδα και την καταδίκη όσων συλλαμβάνονται.

Η συμπεριφορά των παραγόντων μας είναι από τα μεγαλύτερα θέματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πρέπει να συνάδουν με την προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση του προϊόντος.

Οι διάλογοι δεν αντιπροσωπεύουν πάντα ένα ποδόσφαιρο, όπως θα θέλαμε να αναπτύσσεται. Όλοι πρέπει να έρθουμε με θετικές προτάσεις, να αξιολογήσουμε το έργο του καθενός και να βρούμε μια λύση. Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου είναι οι πρώτοι που θέλουν να βελτιωθεί το προϊόν.

Πιθανώς συμπεριφορές και δηλώσεις τους να μη βοηθούν πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά αντιστρέφω το ερώτημα: ποιος παράγοντας θέλει να βλέπει την ατιμωρησία όλων των φυσικών αυτουργών που καπηλεύονται το προϊόν του;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags