Facebook Pixel Προπόνηση και διήμερο ρεπό
Life
| 2011-03-24 19:03:00

Προπόνηση και διήμερο ρεπό

Προπόνηση και διήμερο ρεπό

Η σημερινή προπόνηση των «βυσσινί» πραγματοποιήθηκε το πρωί στο «AEL FC ARENA», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες.

Ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις αντοχής ακολούθησαν οι Αμπουμπακάρι και Ρομέου, ενώ οι Σίμιτς και Πλιάγκας δεν προπονήθηκαν, καθώς ως γνωστό είναι τραυματίες. Στο μεταξύ, από την προπόνηση απουσίαζαν, οι Πανκράτ και Ταλ, οι οποίοι πήραν τριήμερη άδεια και αναχώρησαν για τις χώρες τους.

Η διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, αποτελεί ιδανική ευκαιρία ξεκούρασης για όλους πλην του διεθνή γκαμπονέζου φορ Ντανιέλ Κουζέν που έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Ο Νίκος Κωστένογλου μετά το τέλος της προπόνησης, τους έκανε συστάσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο διήμερο ρεπό, ενώ τους περιμένει πλέον τη Κυριακή για να ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της επόμενης Κυριακής (3/4, 19:00) με τον ΠΑΟΚ. Για την εν λόγω αναμέτρηση, ο Καβαλιώτης τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βενετίδη.

ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags