Facebook Pixel «Αδέρφια σε όλα τα επίπεδα»
Life
| 2011-03-24 19:15:00

«Αδέρφια σε όλα τα επίπεδα»

«Αδέρφια σε όλα τα επίπεδα»

Στους αδερφικούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος στη συνέντευξη Τύπου πριν από το φιλικό των δύο ομάδων.

«Είναι ένα μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα που γίνεται πιο εύκολο με την έλευση του Ερυθρού Αστέρα. Μιλάμε για έναν πρωταθλητή Ευρώπης.

Είναι πολύ σημαντικό οι μεγάλες ομάδες να έχουν συνεργασία μεταξύ τους. Ο κ. Προσινέτσκι ήταν τότε παίκτης και τώρα είναι προπονητής. Το γεγονός ότι διακόπτουν τον προγραμματισμό τους για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε αδέρφια σε όλα τα επίπεδα. Ορδόδοξα αδέρφια.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτό το πάνελ. Ανήκω σε μία γενιά 40άρηδων με αυτούς τους παίκτες γίναμε οπαδοί. Τα γκολ του Σέστιτς με έκαναν οπαδό του Ολυμπιακού. Ακόμα έχω φωτογραφία του στο δωμάτιό μου.

Αυτή η συνεργασία θα έχει και συνέχεια. Θέλουμε να πάει καλά το ματς. Κανείς δεν περίμενε την Πρωτοχρονιά ότι θα ερχόταν εδώ ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς από την μεριά μας θα πάμε στην Σερβία για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα που θα πάρουν.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Αστέρα. Σήμερα έχουμε στο πέτο μας το σύμβολό του. Ήρθαν να μας βοηθήσουν και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους. Ήταν μία μεγάλη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό με το βόλεϊ, τη νίκη επί της ΑΕΚ και τη νίκη επί της Σιένα. Σήμερα έχουμε εδώ μία μεγάλη ομάδα των Βαλκανίων, ίσως την μεγαλύτερη και θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αδελφοσύνης, συμπαράστασης και δύναμης».

Ο Μίλος Σέστιτς (παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα) δήλωσε: «Αισθάνομαι φανταστικά που είμαι πάλι εδώ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα εδώ στον Ολυμπιακό».

Ρόμπερτ Προσινέτσκι (προπονητής Ερυθρού Αστέρα): «Πραγματικά έχουμε να κάνουμε με πρωταθλητές. Είναι ένα σημαντικό γεγονός για εμάς. Θα δούμε έναν πολύ καλό αγώνα,. Οι δικοί μας παίκτες ανήνουν σε μία νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Θα μπορέσουν να αποκτήσουν μία νέα εμπειρία. Θα είναι ένας πολύ καλός αγώνας και θα τον απολαύσουμε όλοι.

Όσο για εμάς τους τελευταίους τέσσερις αγώνες τα πήγαμε αρκετά καλά. Μειώσαμε την διαφορά, από τους -5 στους -3.

Έχουμε άλλους 11 αγώνες μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο. Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την Παρτιζάν. Μετά από 3 χρόνια τίτλων από την Παρτιζάν νομίζω ότι ήρθε η ώρα να στεφθούμε εμείς πρωταθλητές. Κάνουμε την ίδια προσπάθεια με τον Ολυμπιακό».

Αλεξάντερ Γιέφτιτς (αρχηγός Ερυθρού Αστέρα): «Πραγματικά πρόκειται για μία γιορτή. Μία γιορτή όπου συμμετέχουμε και εμείς. Πιστεύω ότι ο σκοπός είναι πολύ καλός και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον αγώνα. Θα είναι μία μία πολύ καλή εμπειρία για εμάς».

Μάρκο Νικολόφσκι (υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ερυθρού Αστέρα: «Εκ μέρους του Ερυθρού Αστέρα έχω να πω ότι οι δύο ομάδες έχουν στενές σχέσεις. Εμείς εδώ νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, όπως στην χώρα μας. Σας καλούμε να νιώσετε έτσι και στην Σερβία.

Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε εδώ. Έχουμε στενούς δεσμούς και σχέσεις. Εμείς ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε το πρόγραμμα Ολυμπιακός 2020. Ένα πρόγραμμα που χρειάζεται να στηριχθεί. Εύχομαι τα καλύτερα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags