Facebook Pixel Προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Φιλαδέλφεια!
Life
| 2011-03-24 19:43:00

Προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Φιλαδέλφεια!

Προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Φιλαδέλφεια!

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι στην ΑΕΚ, γι’ αυτό δέκα σύνδεσμοι οργανωμένων ετοιμάζουν κινητοποιήσεις προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των 10 συνδέσμων της Ένωσης:

Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην νιώθει βαθιά θιγμένος με όσα συμβαίνουν στην Ομάδα. Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μπορεί να ανεχθεί άλλο την ξεφτίλα και την απαξίωση. Που να μπορεί να ανεχθεί κι άλλες μαύρες νύκτες σαν κι αυτή της 20ης Μαρτίου. Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να πιστεύει πλέον το παραμύθι τους.

Όμως, σαν περήφανοι φίλαθλοι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να προσδιοριζόμαστε με βάση τη θλίψη ή τη μοιρολατρία. Χρειάζεται αφύπνιση και συγκεκριμένη δράση. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η ΑΕΚ να ξαναβρεί το δρόμο της, αυτόν που της έχει τάξει η ιστορία της και το ένδοξο παρελθόν της και που δεν είναι άλλος παρά αυτός του πρωταθλητισμού και της κυριαρχίας.

Το δρόμο αυτό θα τον ανοίξουμε εμείς οι ίδιοι οι Ενωσίτες με τη στάση και τον αγώνα μας.

Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος μας είναι να συμμετάσχει χωρίς αποκλεισμούς ο κάθε αγνός ΑΕΚτζής ώστε η κοινή φωνή μας να φτάσει παντού! Να φτάσει στα αυτιά όλων αυτών των ανίκανων διαχειριστών της καταστροφής που ενταφίασαν τα όνειρά μας στο βωμό των ύποπτων συμφερόντων τους, ώστε να καταλάβουν ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι ακόμη και στον τελευταίο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Απαιτούμε:

1) Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του (ελλειπεστατου κατα τ αλλα) διαχειριστικού ελέγχου, κι αφου πρωτα επιστραφούν τα «εξαφανισμένα» λογιστικά βιβλία των χρησεων 2005-2006, να αποδοθούν ευθύνες σε ολους οσους καταχράστηκαν τα χρήματα της ΑΕΚ και του Λαού της.

2) Να αρθούν οι υποθήκες, να δοθεί το μετοχολόγιο που κρύβουν επιμελώς.

3) Να φύγουν τώρα όλοι οι ψευτοσωτήρες και ο κάθε απίθανος υπάλληλος-διαχειριστής τους, αφού πρώτα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα χρέη-θηλειά που οι ίδιοι δημιούργησαν στην πλάτη της ΑΕΚ.

Τονίζουμε πως σε αυτή την υπόθεση η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως δεν φταίει σε τίποτε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να της προσάψει οτιδήποτε. Ζητάμε, λοιπόν, να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να πληρώσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι. Επιτέλους σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί μια ζωή κάποια λαμόγια να ρημάζουν και να καταστρέφουν και στο τέλος να περνάνε «άβρεχτοι το ποτάμι».

ΑΕΚτζή μην σιωπάς άλλο. Συνειδητοποίησε ότι εάν δεν λυθούν αυτά τα ζητήματα δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε σοβαρό και φερέγγυο επενδυτή. Μην ξεχνας, για την ΑΕΚ, πάντα υπάρχει επόμενη μέρα. Το μέλλον της ΑΕΚ είναι στα χέρια σου.

Αντέδρασε- δώσε το παρόν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 15:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB,ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ,Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΕΡΙΣΣΟΣ CLUB(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ),ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ CLUB,Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ,ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Υ.Γ Η συμμετοχή άλλων συνδέσμων και συλλογικοτητων είναι ανοικτή και επιβεβλημένη.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags