Facebook Pixel «Θέλω να μείνω, αλλά…»
Life
| 2011-03-24 19:56:00

«Θέλω να μείνω, αλλά…»

«Θέλω να μείνω, αλλά…»

… δεν είναι δικό μου θέμα», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ για το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας στις δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis», είπε: «Μπορούμε σίγουρα να κατακτήσουμε την 2η θέση και πιο συγκεκριμένα την έξοδο στο Τσάμπιος Λιγκ».

Ο Ελ Ζαρ μίλησε και για τον αγώνα με τον Ατρόμητο όπου πέτυχε το πρώτο γκολ: «Αισθάνθηκα πολύ όμορφα με το γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και όχι τόσο να σκοράρω. Σκοπός μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Σίγουρα όταν έρχεσαι από το εξωτερικό δεν μπορείς απευθείας να είσαι στα πλάνα του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να περιμένεις τις ευκαιρίες. Αν δουλέψεις όπως πρέπει τότε θα κερδίσεις σίγουρα μια θέση στην ενδεκάδα».

Εκεί ακριβώς τέθηκε ερώτηση στον Ελ Ζαρ για το κατά πόσο θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο και έχω ακόμη έναν χρόνο με την Λίβερπουλ. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι θέμα των διοικήσεων και το τι θα τεθεί επί τάπητος το καλοκαίρι για τους στόχους. Εγώ θέλω να μείνω…».

Όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Μπορούμε σίγουρα να κατακτήσουμε την 2η θέση και πιο συγκεκριμένα την έξοδο στο Τσάμπιος Λιγκ. Στόχος όμως είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Απομένουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και έπειτα τα ματς των πλέι οφ. Όταν ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ρωτήθηκε ο Μαροκινός και για το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος: «Δε γνώριζα πολλά πριν έρθω, αλλά η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Συνάντησε ένα υψηλό επίπεδο με καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ φανατικούς φιλάθλους»

Ερώτησε του τέθηκε και για το αν κάποιοι παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα μπορούν να αγωνιστούν στην PremierLeagueτης Αγγλίας: «Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να σταθούν στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν θέλω να κατονομάσω παίκτες, τους ξέρετε.

Τέλος, σχολιάζοντας την συνύπαρξή του με ποδοσφαιριστές όπως ο Γκαρσία και ο Κοντρέρας, ο Ελ Ζαρ ανέφερε: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε κορυφαίο επίπεδο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σαν νεαρός παίκτες είναι καλό να τους ακολουθείς, να ακολουθείς τις συμβουλές τους. Και πρέπει όλοι οι νεαροί, σαν και εμένα, να τους ακολουθούμε γιατί θα κερδίσουμε πολλά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags