Facebook Pixel «Μας έδωσε το φιλί της ζωής»
Life
| 2011-03-24 22:57:00

«Μας έδωσε το φιλί της ζωής»

«Μας έδωσε το φιλί της ζωής»

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη ευχαρίστησε ο Γιώργος Καρχάλιος, μετά το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια που έγινε, καθώς αν δεν υπήρξε ο αγώνας τα «ερυθρόλευκα» τμήματα θα είχαν τεράστιο πρόβλημα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Έγινε μια πολύ καλή αρχή. Έγινε μια μεγάλη γιορτή. Μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας, μια μεγάλη ομάδα των Βαλκανίων μας έδωσε το φιλί της ζωής. Αυτήν τη στιγμή, αν δεν γινόταν το φιλικό αυτό, θα είχαμε τεράστιο πρόβλημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κύριο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του για τη βοήθεια που προσέφεραν στο σύλλογο. Οι αθλητές μας ήταν απλήρωτοι εδώ και δυο χρόνια και έδιναν πολύ μεγάλη μάχη, αλλά μετά την σημερινή συμπαράσταση του κόσμου, είδα ένα φως αισιοδοξίας. Συνεχίστε να στέλνετε μηνύματα στο 54080. Μέσω της τηλεόρασης, πέρασε το μήνυμα συμπαράστασης και πλέον όλοι μας μπορούμε να χαμογελάμε» τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο μια πολύ μεγάλη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ κατέκτησε το Κύπελλο, την Κυριακή η ποδοσφαιρική ομάδα κέρδισε 6-0 την ΑΕΚ και πήρε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ την Τρίτη η ομάδα μπάσκετ διέλυσε με πενήντα πόντους διαφορά μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σιένα. Ευελπιστούμε να κάνει το ίδιο πράγμα σε λίγη ώρα. Σήμερα δύο πολύ μεγάλες ομάδες έδειξαν τι σημαίνει συνεργασία».

Ο κ. Καραχάλιος προανήγγειλε κι άλλα events με σκοπό την στήριξη του Ερασιτέχνη: «Από ‘δω και στο εξής ετοιμάζουμε κάποιες νέες εκδηλώσεις. Θέλουμε να έρθουν κοντά μας άνθρωποι. Τώρα ήρθε η ώρα να γλεντήσουμε και να χορέψουμε. Αυτό θα γίνει μετά το Πάσχα. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε αφού περίπου είκοσι χιλιάδες βρέθηκαν στο γήπεδο. Υπήρχαν κάποιες κενές θέσεις, αλλά αυτές περιμένουμε να γεμίσουν στο επόμενο event. Επίσης, είναι στα σκαριά η διεξαγωγή ενός πολύ δυνατού παιχνιδιού. Δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι. Αυτό που καλούμε, είναι να μπουν κι άλλοι στο παιχνίδι και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να βοηθείται μόνο από τους κυρίους Μαρινάκη, Αγγελόπουλους και τον κύριο Κόκκαλη. Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος. Θέλω να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους για την προβολή που έχουν κάνει για το φιλικό και το πρόγραμμα ‘‘Ολυμπιακός 2020’’. Έχουμε πάρει πολύ μεγάλη δύναμη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags