25/03/11 - 01:04

Απόλυτα υπέρ των παικτών

Για όσα γίνονται στην ΑΕΚ γράφει ο Γιώργος Τσακίρης, που παίρνει το μέρος των παικτών στον διακανονισμό που πρότεινε η διοίκηση.

Απόλυτα υπέρ των παικτών
20.110views 0shares

Μερικές φορές ακόμη και τα αυτονόητα πρέπει να τα συζητάμε και να τα επαναλαμβάνουμε μεταξύ μας για να τα εμπεδώσουμε. Ακούγεται γελοίο να γράφεις ότι 1+1 κάνουν 2, αλλά πολλές φορές πρέπει να το κάνουμε και αυτό… Ευτυχώς όχι για όσους ασχολούνται με τούτο το blog.

Είμαι πραγματικά τυχερός άνθρωπος που επικοινωνώ μαζί σας και ανταλλάσσουμε απόψεις όλο αυτό το διάστημα. Το έχω σημειώσει στο παρελθόν, το κάνω και τώρα και θα το ξανακάνω γιατί είναι η αλήθεια: σας ευχαριστώ ειλικρινά που καταθέτετε τις απόψεις σας σε τούτο εδώ το χώρο και μετατρέπεται σε πεδίο ουσιαστικού διάλογου μεταξύ μας το κάθε θέμα συζήτησης που ανοίγω εγώ στο προσωπικό μου blog.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας (και έπειτα οπωσδήποτε να διαβάσω τις απόψεις σας) το σκεπτικό μου γύρω από το θέμα που έχει προκύψει με τις υπογραφές που αξιώνουν οι διοικούντες την ΑΕΚ από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε ιδιωτικά συμφωνητικά προκειμένου να εξασφαλίσουν την άδεια για τη συμμετοχή στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Εννοείται πως αφορμή είναι και το θέμα της επίθεσης με γκαζάκια στην οικία του Νάτσο Σκόκο το οποίο δεν μπορώ να γνωρίζω αν έγινε από ΑΕΚτσήδες (και δεν θέλω, αλλά και δεν έχω λόγο να το πιστεύω), ή ακόμη και αν δεν αφορούσε καν τον «Δαίμονα».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στo www.gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ