25/03/11 - 11:40

"Να βάλουμε πολλά γκολ... "

"...αλλά φτάνει και η νίκη με μισό μηδέν"! Αυτό είπε ο Φερνάντο Σάντος κατά την αναχώρηση της Εθνικής για τη Μάλτα, σχολιάζοντας ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

"Να βάλουμε πολλά γκολ... "
48.624views 0shares

"Εγώ θέλω τη νίκη έστω και με μισό μηδέν. Βέβαια όσα περισσότερα γκολ πετύχουμε τόσο καλύτερα θα είναι. Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη ανεξάρτητα από το αν το γκολ μπει στο 1ο η στο 90ο λεπτό. Η θεωρία δεν παίζει μπάλα.

Αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας παικτών και αυτή θα κάνει τη διαφορά", σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο πριν επιβιαστεί στο αεροπλάνο για τη Βαλέτα και πρόσθεσε:

"Είναι δύο παιχνίδια με τη Μάλτα που όλες οι ομάδες οι οποίες θέλουν να πάνε στα τελικά πρέπει να κερδίσουν. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα πέσει κατηγορία αν μείνει τελευταία. Έχει παίκτες που τρέχουν πολύ και προσπαθούν. Έχουν 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές".

Για το κλίμα στην ομάδα:"Το κλίμα είναι εξαιρετικό για άλλη μια φορά. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά η πεποίθηση μας είναι ότι θα κερδίσουμε και θα πάμε καλά. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που απαρτίζουν το βασικό σχήμα και κάποια άλλα που σκέφτομαι. Με πολλές ή λίγες δυσκολίες πιστεύω να τα καταφέρουμε".
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ