25/03/11 - 12:44

Καπετάν Διαμαντίδης!

Λόγω Εθνικής εορτής σήμερα, ο Μπερντές σας παρουσιάζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη σαν Οπλαρχηγό της επανάστασης που κατατρόπωσε τους αλαζόνες Ισπανούς!

Καπετάν Διαμαντίδης!
49.374views 0shares

Τι να πει κανείς για τον Παναθηναϊκό του μπάσκετ, τι μπορεί να πει κανείς γι΄αυτή την ομάδα, που κάθε χρόνο όλο και κάτι θα κάνει για να τρελάνει κόσμο. Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ξεγραμμένο τον Παναθηναϊκό στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα αλλά μετά από δύο ματς στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» πρέπει ήδη να δαγκώνουν τις γλώσσες του και να αρχίζουν να το σκέφτονται αλλιώς.

Και ο λόγος βέβαια είναι οι δύο αυτές εμφανίσεις των «επαναστατών» του Ομπράντοβιτς, που στον πρώτο αγώνα μπορεί να έχασαν αλλά κανένας «Μπλαουγκράνα» δεν άκουσε το καμπανάκι κινδύνου που σήμαναν οι «πράσινοι» και μετά στο δεύτερο ματς δεν υπήρχε καμπανάκι αλλά σφαλιάρα κανονική (71-75) από τον Διαμαντίδη, τον Σάτο και όλα τα παλικάρια που ύψωσαν το λάβαρο της επανάστασης μέσα στη Βαρκελώνη.

Η συνέχεια στην Αθήνα, η οποία όμως δεν θα είναι εύκολη αλλά πλέον ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και σίγουρα δεν θα αφήσει την κόλαση του ΟΑΚΑ ανεκμετάλλευτη. Και λόγω Εθνικής εορτής σήμερα, ο Μπερντές σας παρουσιάζει τον Καπετάν Διαμαντίδη που κατατρόπωσε τους αλαζόνες Ισπανούς.

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ