Facebook Pixel «Παγκόσμια… γκαζάκια!» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-25 19:51:00

«Παγκόσμια… γκαζάκια!» (ΦΩΤΟ)

«Παγκόσμια… γκαζάκια!» (ΦΩΤΟ)

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση… βόμβα της επίθεσης με γκαζάκια στην οικία του Νάτσο Σκόκο! «Κράξιμο» στους ΑΕΚτζήδες από τους Αργεντινούς!!!

Φωτιά έβαλε στον Διεθνή Τύπο η είδηση της επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι του Νάτσο Σκόκο! Από την Ισπανία μέχρι την Αργεντινή γίνεται εκτενής αναφορά στο περιστατικό, αμαυρώνοντας την εικόνα της ΑΕΚ προς τα έξω. Μάλιστα στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή της «Ένωσης» αφήνουν αιχμές κατά των οπαδών της ομάδας επηρεαζόμενοι απ’ ότι φαίνεται από την άστοχη ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία κατηγορούσε φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» ως δράστες του συμβάντος…

Η ισπανική Marca γράφει για το γεγονός: «Επιτέθηκαν στο σπίτι του παίκτη της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, με με τρεις φιάλες αερίου. Η έκρηξη προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στο σπίτι του Σκόκο. Τόσο ο παίκτης και η σύζυγός του όσο και η νεογέννητη κόρης τους, ήταν μέσα στο κτίριο, αλλά δεν τραυματίστηκαν. Τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι ένοχοι θα μπορούσαν να είναι αγανακτισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, μετά την ήττα απο τον Ολυμπιακό».

Πιο αιχμηρή είναι η ιστοσελίδα Clarin! Το αργεντίνικο site «κράζει» τους «Ενωσίτες» αναφέροντας ότι «οπαδοί της ομάδας του, της ΑΕΚ, πέταξαν 3 γκαζάκια στο σπίτι του πρώην παίκτη της Νιούελς, εξαγριωμένοι από την ήττα της ομάδας τους με 6-0 από τον Ολυμπιακό!».

Αναφορά στο θέμα γίνεται και από την La Nueva, ενώ έχει αναπαραχθεί και από το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή είναι άλλη μία επιτυχία της διοίκησης Αδαμίδη στην ΑΕΚ. Η εικόνα της ομάδας έχει αμαυρωθεί διεθνώς, ενώ με την άστοχη ανακοίνωση που εξέδωσε, στοχοποίησε και τους φιλάθλους της «Ένωσης». Τόσο πολύ που έφτασαν σε σημείο οι Αργεντινοί να λένε ότι «ο Σκόκο έπεσε θύμα των Ελλήνων οπαδών»!

Δείτε τα δημοσιεύματα:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags