Facebook Pixel Έφτασε η περίοδος της κρίσης για τον Ελ Ζαρ
Life
| 2011-03-25 20:43:00

Έφτασε η περίοδος της κρίσης για τον Ελ Ζαρ

Έφτασε η περίοδος της κρίσης για τον Ελ Ζαρ

Και… τι δεν είχε γραφτεί όταν τον περασμένο Αύγουστο ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ελ Ζαρ από την Λίβερπουλ… Ο χαρακτηρισμός.. «μάγος» ήταν από τους.. ηπιότερους. Και όπως συμβαίνει συνήθως με τις μεταγραφές για τις οποίες δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες, ο Ελ Ζαρ δεν τα κατάφερε και τόσο καλά. Μέχρι στιγμής…

Μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ δεν πήρε ευκαιρίες;
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 27 αγώνες. 16 στο πρωτάθλημα, τέσσερις στο κύπελλο και εφτά στην Ευρώπη. Στους 13 εξ’ αυτών έπαιξε βασικός.

Αλήθεια είναι ότι απ’ όλα αυτά τα παιχνίδια λίγες είναι οι καλές στιγμές του. Μερικές καλές εμφανίσεις, μόλις ένα γκολ και καμία ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Ελ Ζαρ με δανεισμό για ένα έτος από την Λίβερπουλ και με την προοπτική αν αποφασίσει να τον κρατήσει να επεκτείνει την συνεργασία μαζί του γι’ άλλα τρία χρόνια, χωρίς κανένα αντάλλαγμα στην Λίβερπουλ, η οποία θα κρατούσε απλώς το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Αυτή ήταν τότε η συμφωνία που πέτυχε ο Κωνσταντινίδης ο οποίος συμφώνησε και με τον παίκτη για ένα ποσό 250 χιλιάδων ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ για το μέλλον αυτής της συνεργασίας και αν ο ποδοσφαιριστής δεν ανεβάσει την απόδοσή του, τότε το μέλλον του δεν είναι καθόλου σίγουρο.

ΠΗΓΗ: www.paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags