Facebook Pixel Φλερτάρει με Ζενίτ ο Σκόκο!
Life
| 2011-03-25 22:17:00

Φλερτάρει με Ζενίτ ο Σκόκο!

Φλερτάρει με Ζενίτ ο Σκόκο!

Mετά από επιθυμία του Λουτσιάνο Σπαλέτι, άνθρωποι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης παρακολουθούν στενά, αλλά διακριτικά, την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο και ετοιμάζουν πρόταση εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Κεντρικό πρόσωπο στην επικαιρότητα της ΑΕΚ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός άσσος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τα κατορθώματά του εντός γηπέδου και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, γεγονός το οποίο, όπως φαίνεται δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και αρκετό καιρό ο άσσος του δικεφάλου παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μετά από προσωπική επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Συγκεκριμένα, σκάουτερ οι οποίοι συνεργάζονται άμεσα με τον Ιταλό τεχνικό, έχουν έρθει με κάθε διακριτικότητα στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Σκόκο να αγωνίζεται και επέστρεψαν στη Ρωσία, έχοντας σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή του δικεφάλου.

Προς το παρόν έχουν γίνει μόνο κάποιες διερευνητικές κρούσεις προς την πλευρά του παίκτη, αλλά όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όλα δείχνουν ότι το ενδιαφέρον αναμένεται να πάρει και επίσημο χαρακτήρα, αφού οι Ρώσοι έχουν αποδείξει ότι πληρώνουν αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του προπονητή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ζενίτ δεν είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία έχει δείξει «έντονο» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο μια και εδώ και καιρό σύλλογοι από τη Γερμανία και την Ιταλία έχουν προσθέσει τον 26χρονο επιθετικό στη μεταγραφική τους λίστα.

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags