Facebook Pixel Κάθε… Μόρας και καημός!
Life
| 2011-03-25 22:30:00

Κάθε… Μόρας και καημός!

Κάθε… Μόρας και καημός!

Λίγες μέρες πριν από την συνεδρίαση του κρισιμότατου ΔΣ της ΠΑΕ προέκυψε… θέμα με τον Βαγγέλη Μόρα.

Ο σκύλος κατανοεί την αγωνία των φιλάθλων του τριφυλλιού για το τι μέλει γενέσθαι αγωνιστικά στην ομάδα, αλλά αναρωτιέται που «κολλάει» σε αυτά ο -καθόλα συμπαθής- Λαρισαίος στόπερ.

Προς το παρόν έχουμε το εξής: Σενάρια που κυκλοφόρησαν χτες πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Θα είναι ο Μόρας ο αντί-Μπουμσόνγκ; Στον ΠΑΟ το έχουν πάρει απόφαση ότι θα κινηθούν σε μεταγραφικές επιλογές «τύπου Μόρα», πριν καλά καλά ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά;

Σήμερα, τόσο οι «πράσινοι», όσο και το περιβάλλον του παίκτη (ο ατζέντης του δηλαδή) διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα. Θεμιτό και κατανοητό και από τις δύο πλευρές.

Όμως δεν είναι δυνατόν πριν από το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ να «σκάνε» μεταγραφικά σενάρια λες και στον Παναθηναϊκό έχουν… δέσει τον γάιδαρο τους για όλα τα άλλα και έχουν αποφασίσει (ποιος και πού;) να «κλείσουν» τον Μόρα.

Εκτός και αν «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και στους πράσινους θέλουν αντικαταστάτης του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να είναι ο Βαγγέλης Μόρας…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags