Facebook Pixel Δύσκολη αποστολη ο αντί - Ιμπαγάσα
Life
| 2011-03-25 23:41:00

Δύσκολη αποστολη ο αντί - Ιμπαγάσα

Δύσκολη αποστολη ο αντί - Ιμπαγάσα

Αριέλ Ιμπαγάσα. Ένας σπουδαίος παίκτης που ταιριάζει όσο ελάχιστοι στο προφίλ που έχει δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Αυτό το σχήμα με ένα αμυντικό χαφ και τον Ιμπαγάσα δίπλα του ήταν... κουτί για τους ερυθρόλευκους τη φετινή σεζόν.

Στο πρωτάθλημα μεγαλούργησαν παίζοντας με ένα κόφτη και τον "κάνιο" μιας και δεν είχαν υποχρεώσεις στην Ευρώπη και αποκλείστηκαν από το κύπελλο μετά από ελάχιστα παιχνίδια.

Το δεκάρι που έλειπε εδώ και χρόνια από την ερυθρόλευκη μηχανή και που έκανε φέτος τη διαφορά είναι ο Αργεντινός. Ούτε ο Ντουντού, ούτε ο Γ. Παπαδόπουλος, ούτε ο Φουστέρ αν τον τραβήξεις λίγο πιο πίσω, ούτε ο Μιραλάς, ούτε κανένας δεν είναι «δεκάρι». Ούτε καν πλησιάζει στο χαρακτηρισμό αυτόν.

Δυστυχώς όμως ήρθε στα τελειώματά του και την επόμενη σεζόν δεν θα μπορεί να προσφέρει ανάλογα πράγματα και μάλιστα σε τρεις διοργανώσεις. Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ο αντί - Ιμπαγάσα είναι κάτι το οποίο βασανίζει Βαλβέρδε και διοίκηση εδώ και καιρό, από τον περασμένο Δεκέμβρη για την ακρίβεια.

Από τον Πειραιά ξεκαθαρίζουν ότι η εύρεση του παίκτη που θα πλαισιώσει και σε βάθος χρόνου θα αντικαταστήσει στην ενδεκάδα τον Αριέλ, είναι το μεγαλύτερό τους "στοίχημα" και πιθανολογούν ότι θα τους πάρει αρκετό χρόνο για να βρουν τον ιδανικό. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι και ο "αντικαταστάτης" δεν αποκλείεται να είναι λάτιν και πιο συγκεκριμένα από Αργεντινή ή Βραζιλία...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags