Facebook Pixel «Οι δικοί μου πάθανε σοκ»
Life
| 2011-03-26 00:01:00

«Οι δικοί μου πάθανε σοκ»

«Οι δικοί μου πάθανε σοκ»

Για την επίθεση με γκαζάκια μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ζήτησε να μην δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα!

Στην Αργεντινή, όπως σας είχε ενημερώσει σε σχετικό ρεπορτάζ ο σκύλος, έγινε μεγάλο θέμα η είδηση της επίθεσης. Ο Σκόκο όμως, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Zapping Sport» καθησύχασε τους συμπατριώτες του, ενώ υποστήριξε πως δεν ενστερνίζεται την άποψη της διοίκησης, ότι η επίθεση έγινε από οπαδούς της ΑΕΚ εξαιτίας του αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη.

«Αρχικά η στιγμή ήταν άσχημη. Ήταν ένα δυσάρεστο περιστατικό, αλλά δεν πρέπει να δοθεί περαιτέρω έκταση. Ήμασταν στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου και καταλάβαμε την έκρηξη. Είδα να σκάει κάτι μπροστά από το σπίτι μου. Βγήκα αμέσως έξω, αλλά είχε περάσει ο κίνδυνος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο «δαίμονας».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση, αν σχετίζει αυτή την επίθεση με τη βαριά ήττα που δέχτηκε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, είπε: «Ήταν μία βαριά ήττα. Είναι λογικό για τον κόσμο μας να εξοργίζεται. Και σε μας έκανε κακό αυτή η ήττα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι έξω από τα όρια. Παραβίασαν την ιδιωτική μου ζωή και της οικογένειάς μου. Είναι ένα γεγονός που με έκανε να αισθανθώ άβολα, όπως και της οικογένειάς μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags