Facebook Pixel Ωρα... Ελλάδας
Life
| 2011-03-26 16:04:00

Ωρα... Ελλάδας

Ωρα... Ελλάδας

Να αποδείξει ότι πήγε στη Μάλτα για το «τρίποντο» κι όχι για… ψάρεμα, καλείται σε λίγες ώρες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Μάλτα στο «Τα' Κάλι» το βράδυ του Σαββάτου (21:30, Mega) και θα ψάξει την πρώτη από τις 6 νίκες που αναζητά ως το φινάλε του προκριματικού ομίλου έτσι ώστε να κόψει πρώτη το νήμα και να πάρει την απευθείας πρόκριση για το EURO 2012.

Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος εφόσον πάρει απόψε τη νίκη κόντρα στους Μαλτέζους θα τους υποδεχθεί στις 4/6, στις 2/9 θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για να παίξει με το Ισραήλ, στις 6 του ίδιου μήνα θα πάει στη Ρίγα για να παίξει με τη Λετονία.

Στις 7/10 υποδέχεται την Κροατία στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρώτη θέση και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στην Τυφλίδα (11/10) κόντρα στη Γεωργία, ελπίζοντας να κάνει το «6Χ6» και να βρεθεί για τρίτη διαδοχική φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οσον αφορά στο αποψινό ματς, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, έχει κατασταλάξει στους 10 από τους 11 του αρχικού σχήματος και μια θέση παίζεται στο 4-2-3-1 που θα κατεβάσει. Αυτή του ενός σέντερ μπακ που θα παίξει στο πλευρό του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τους Μόρα, Παπασταθόπουλο να ερίζουν για τη θέση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, αριστερά θα παίξει ο Τζαβέλλας, δεξιά ο Τοροσίδης, ενώ στο κέντρο θα παίξουν οι Κατσουράνης και Καραγκούνης.

Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Νίνης, στο αριστερό ο Σαμαράς, ο Λυμπερόπουλος θα είναι το 10άρι και μοναδικός προωθημένος ο Σαλπιγγίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ/ΒΑΘΜ./ΓΚΟΛ

1.Κροατία/10/8-1
2.Ελλάδα/8/4-2
3.Γεωργία/6/3-2
4.Ισραήλ/4/5-5
5.Λετονία/4/3-5
6.Μάλτα/0/1-9.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags