Facebook Pixel Αρρωστημένη Εντελώς Κατάσταση
Life
| 2011-03-26 17:55:00

Αρρωστημένη Εντελώς Κατάσταση

Αρρωστημένη Εντελώς Κατάσταση

Για τα ζωτικά προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ, την στάση της Original και της διοίκησης γράφει ο Κώστας Μιαούλης και υποστηρίζει ότι η κατάσταση στο «κιτρινόμαυρο» θυμίζει το παράδειγμα της στρουθοκάμηλου που χώνει το κεφάλι στο χώμα μπροστά στον κίνδυνο!

Το θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί στην ΑΕΚ δείχνει να μην έχει τέλος.

Όλη την εβδομάδα η διοίκηση της ΠΑΕ έχασε εντελώς τη μπάλα σε όλα τα θέματα, από την εξάρα μέχρι και το θέμα του Σκόκο.

Τώρα η ORIGINAL -με τραγική καθυστέρηση- θυμήθηκε ότι πρέπει όχι απλά να κριτικάρει την διοίκηση, αλλά ν’ απαιτήσει και την παραίτηση της.

Την ώρα, λοιπόν, που η ΟRIGINAL βγαίνει μετά από πολύ καιρό να τα «χώσει»- με τρόπο και εκφράσεις που σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνω -και ζητάει το κεφάλι των δύο τελευταίων τροχών της αμάξης, ορισμένοι από τους υπόλοιπους οπαδούς την κατηγορούν, -ενώ, όσο δεν έβγαινε να κάνει καν κριτική, πάλι την αναθεμάτιζαν.

Κι έχεις φυσικά και διάφορους απίθανους τύπους ν’ αναπολούν τον άνθρωπο που πήδηξε πρώτος από το καράβι και που δεν μας διευκρίνισε ποτέ, αν τελικά έφυγε λόγω των αποδοκιμασιών με τον Αστέρα Τρίπολης ή επειδή τον άδειασαν οι μέτοχοι. Πάντως, έχει δώσει και τις δύο εκδοχές…

Ο Αδαμίδης έχει τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή τη βδομάδα. Όμως, είναι ο μοναδικός που ασχολείται αυτή τη στιγμή πραγματικά με την ΑΕΚ και είναι μοιραίο να τα έχει χαμένα. Φέρει τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό το κατάντημα, επειδή νόμιζε (ή τον έπεισαν οι μέτοχοι) ότι θα βγει άκρη σε διάφορα «καυτά» θέματα, αλλά τελικά εκείνος φαίνεται εκτεθειμένος ολοκληρωτικά.

Οι χειρισμοί της ΠΑΕ στο θέμα του διασυρμού στο «Καραϊσκάκη», αλλά και στο θέμα του Σκόκο (όπου υποκαθιστώντας τον εισαγγελέα με βάση την ανακοίνωση της για το περιστατικό, ξέρει και την προέλευση των ενόχων για τα γκαζάκια) απλά φούντωσε την κατάσταση. Βέβαια τραγικό είναι, ενώ ο Δημητριάδης έχει πει μπροστά σε κόσμο ότι παραιτείται, όπως τελικά προκύπτει, να διαψεύδεις την παραίτηση και να λες ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τότε, μετά τη σημερινή επίθεση μέσω ανακοίνωσης της ΟRIGINAL, γιατί μας λένε ότι τελικά είχαν παραιτηθεί και οι δύο από την προηγούμενη εβδομάδα;

Ο Παππάς δεν παύει να λέει από εδώ κι από ‘κει πόσο λάθος έκανε που μπήκε στην ΑΕΚ, να καταριέται την ώρα και τη στιγμή και σε κάθε περίπτωση να λέει πως αυτά που θα βάλει για την αδειοδότηση είναι τα τελευταία. Την ίδια στιγμή, ο Νοτιάς είναι άφαντος και η «Ένωση» έχει και ένα μίσθωμα να του καταβάλλει για το προπονητικό κι εκείνος να βάλει περίπου 3 εκατ. ευρώ για να καλύψει τα υπόλοιπα για την αδειοδότηση.

Ασφαλώς απ’ όλους τους άλλους πρωταγωνιστές του… οράματος της λίμνης όλοι είναι εξαφανισμένοι. Κι αυτός που κάποιοι ζητούν εναγωνίως την επιστροφή του στην ΑΕΚ, έχει ν’ ασχοληθεί με την «Ένωση» από τότε που έφυγε. Αγνές προθέσεις μπορεί να είχε, αλλά οι μεγαλύτερες καταστροφές έχουν χτιστεί πάνω στις αγνές προθέσεις.

Η Original επέλεξε πολύ αργά ν’ αρχίσει να ασκεί κριτική σε αυτή τη διοίκηση και μάλλον σε λάθος πρόσωπα. Μήπως περιμένει να βάλει ο Αδαμίδης αυτά που λείπουν για να πάρει άδεια; Για λόγους ευθιξίας, θα έπρεπε να έχουν υποβάλλει φανερά παραιτήσεις από την πρώτη στιγμή, Αδαμίδης και Δημητριάδης, αλλά επί της ουσίας δεν θα άλλαζε κάτι.

Κι επίσης είπαμε πως για πολλά έφταιγε ο Μπάγεβιτς. Δεν μπορεί όμως ο Ισπανός να ξεσαλώνει εδώ και καιρό με την ιστορία της ΑΕΚ και η Οriginal, ακόμα και τώρα να ακουμπάει τόσο επιδερμικά τον προπονητή. Ο Χιμένεθ πού να καταλάβει -και γιατί να το κάνει άλλωστε- ότι δική του παραίτηση, θα είχε έστω κάπως εκτονώσει την κατάσταση. Όχι όμως πως και μια τέτοια εξέλιξη θα είχε επί της ουσίας κάποιο ουσιαστικό όφελος για την ομάδα.

Συνολικά όλοι αυτή τη στιγμή χώνουμε τα κεφάλια στο χώμα σαν τη στρουθοκάμηλο. Τα προβλήματα του ποιος θα παραιτηθεί, ποιος δεν παραιτήθηκε, ποιος φταίει για την κατάντια και ποιος όχι είναι τα τελευταία. Η προθεσμία σε πέντε ημέρες τελειώνει, δεν υπάρχει σάλιο και τα χειρότερα είναι μπροστά μας…

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags