Facebook Pixel «Θα βγάλουμε κανά δίμηνο»
Life
| 2011-03-26 20:45:00

«Θα βγάλουμε κανά δίμηνο»

«Θα βγάλουμε κανά δίμηνο»

Για τα οικονομικά οφέλη που προέκυψαν για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο αντιπρόεδρος, Νίκος Καραχάλιος.

«Με αυτό το φιλί ζωής που πήραμε θα βγει 1,5 με 2 μήνες», τόνισε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr.

«Εκτός από τα εισιτήρια του φιλικού είχαμε και αύξηση στα sms, που έχουν φτάσει πλέον περίπου τις 130 χιλιάδες, γεγονός που είναι σημαντικό για εμάς. Βοήθησε πολύ αυτό το παιχνίδι και θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν».

Στην συνέχεια ανέφερε ότι «με αυτό το φιλί ζωής που πήραμε θα βγει 1,5 με 2 μήνες. Θα βγάλουμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιου και έτσι θα κερδηθούν και κάποιοι ακόμα τίτλοι για τον Ολυμπιακό. Αν δεν θα είχε γίνει αυτό το παιχνίδι θα διαλύονταν οι ομάδες. Παράλληλα ως διοίκηση πήραμε δύναμη για να προσεγγίσουμε κάποιους ανθρώπους.

Θα πρέπει να πούμε ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο ως παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι που το προσπάθησε πάρα πολύ ο Ερ. Ολυμπιακός. Ήταν ένα ωραίο ματς που το είδαν σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Αμερική. Μες στην επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τον περαιτέρω σχεδιασμό μας ενώ θα ανακοινώσουμε λογικά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ερ. Αστέρα την Δευτέρα».

Καταλήγοντας ο παράγοντας του Ερ. Ολυμπιακού που έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες για την οργάνωση του φιλικού του Ολυμπιακού με την σέρβικη ομάδα τόνισε πως «γενικά μείναμε ικανοποιημένοι. Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο, όμως αντιλαμβανόμαστε την κρίση που υπάρχει αλλά και το γεγονός ότι ο οργανωμένος κόσμος έχει να πάει σε πολλά ματς». Σαν μία πρώτη εκτίμηση πάντως από τον Ερ. Ολυμπιακό γίνεται λόγος για 20 χιλ. και πλέον εισιτήρια.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags