Facebook Pixel «Κατάντια αυτό που γίνεται!»
Life
| 2011-03-26 22:10:00

«Κατάντια αυτό που γίνεται!»

«Κατάντια αυτό που γίνεται!»

Ο Άρης κέρδισε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, όμως «… το ελληνικό μπάσκετ έχασε για μία ακόμα φορά», σύμφωνα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Ο παίκτης του Άρη ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδας του δήλωσε για όσα συνέβησαν στο Ιβανώφειο: «Είναι κατάντια πλέον αυτό που γίνεται. Ζούμε το παράλογο. Ήρθα να καταθέσω εδώ την άποψή μου ως αθλητής. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Θέλαμε με τους συμπαίκτες μου να αποχωρήσουμε από το παιχνίδι. Οι συνάδελφοί μου του Ηρακλή διαφώνησαν για αυτό. Μπήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς ζέσταμα και χωρίς διάθεση από κανέναν. Μπορεί να κερδίσαμε αλλά το ελληνικό μπάσκετ έχει χάσει για μία ακόμη φορά.

Θα ήμασταν πιο αξιοπρεπείς αν αποχωρούσαμε από το γήπεδο. Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι να αναλάβουνε τις ευθύνες τους. Κάποια στιγμή θυμάμαι πριν από λίγο καιρό έναν Εισαγγελέα να είχε επέμβει για να καλέσει τους διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων αλλά στην συνέχεια είδα διάφορα πρωτοσέλιδα και δεν έχει επέμβει κανείς. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Εγώ έχω οικογένεια και δύο παιδιά σπίτι μου και δεν θέλω να διακινδυνεύω κάθε εβδομάδα την ζωή μου.

Θα πρέπει να δούμε τα φαινόμενα στην ουσία τους και στην γέννησή τους. Αν το κράτος θέλει να έχει μία ελεγχόμενη βία μέσα στα γήπεδα ο καθρέφτης είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα. Θα πρέπει να σταματάμε να κοιτάμε την ομάδα μας και να δούμε γενικότερα τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags