Facebook Pixel Τον «καίει» το φύλλο αγώνα
Life
| 2011-03-27 00:01:00

Τον «καίει» το φύλλο αγώνα

Τον «καίει» το φύλλο αγώνα

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι το φύλλο του αγώνα Ηρακλής-Αρης ο οποίος στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια που προκάλεσε μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.

Οι τρεις διαιτητές, Σπυρίδωνος, Παπαπέτρου και Τσούλης έγραψαν όλα όσα τραγελαφικά συνέβησαν και το βέβαιο είναι ότι ο «Γηραιός» θα τιμωρηθεί με βαρύτατη «καμπάνα».

Στο φύλλο αγώνα γράφεται ότι υπήρξε σύρραξη «...στον χώρο πίσω ακριβώς από τον πάγκο του Άρη από οπαδούς του Ηρακλή εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και οι οπαδοί του Ηρακλή πετούσαν καρέκλες και διάφορα αντικείμενα εναντίον τους. Την δεδομένη στιγμή οπαδός του Ηρακλή εισήλθε από το απέναντι πέταλο εντός του αγωνιστικού χώρου και πήρε μία καρέκλα μπροστά από το χώρο της γραμματείας, την πέταξε εναντίον των αστυνομικών...».

Επιπλέον γίνεται αναφορά και για ρίψεις φωτοβολίδων, κροτίδων, αλλά και χρήσης πυροσβεστήρα που έγινε απο τους οπαδούς του Ηρακλή. Σημειώνεται ότι ο «γηραιός» είναι υπότροπος, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι οπαδοί του είχαν προκαλέσει και πάλι επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Τότε οι «κυανόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής ο οποίος μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όχι μόνο παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά επιπλέον θα στερηθεί και τη βοήθεια των οπαδών του για αρκετά παιχνίδια.

«Ανακοίνωση μετά το Δ.Σ.»

Στο μεταξύ η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη, μετά το Δ.Σ. που θα ακολουθήσει: «Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη, αφού συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο σχετικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

«Να δοθεί επιτέλους λύση»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κρις Χουγκάζ ήταν περίλυπος για τα όσα συνέβησαν, λέγοντας: «δεν θέλω ούτε να αναφέρομαι ούτε να κλαίγομαι για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Αυτό δεν το είχα υπολογίσει ότι θα γίνει αυτό. Κόπηκε ο ρυθμός μας. Δεν ξαναμπήκαμε στο γήπεδο, μπήκε ο Αρης και κέρδισε. Η ομάδα προετοιμάστηκε να επιβάλλει τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό και μετά τη διακοπή δεν επιστρέψαμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό το πράγμα». Για τη διακοπή είπε… «τα καταδικάζουμε όλοι.

Πρέπει να δούμε πώς δημιουργούνται και επειδή υπήρχε θέμα για το αν θα παίζαμε ή όχι, αυτά δεν συζητούνται εκείνη την ώρα. Είπα στους παίκτες μου ότι το `91 ήμουν από τους παίκτες που ήταν στις πρώτες ενέργειες για να γίνει επαγγελματικό το μπάσκετ. Δεν παίρνεις τέτοια απόφαση αφού ξεκινήσει παιχνίδι. Δεν θα λύσει το πρόβλημα του μπάσκετ το πρώτο δεκάλεπτο του Ηρακλή-Άρης και η απόφαση των παικτών. Σε αυτά πρέπει να δοθούν λύσεις την ώρα που πρέπει και όχι την ώρα του αγώνα. Το θέμα ξεκίνησε από τον Αρη που μετέφερε την πρόταση στους παίκτες του Ηρακλή να μην συνεχίσουν. Ο Μαρμαρινός το συζήτησε με τους συμπαίκτες του. Δεν λύνεται αυτό την ώρα του αγώνα».

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags