Facebook Pixel «Εμείς είμαστε οικογένεια»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-27 01:02:00

«Εμείς είμαστε οικογένεια»

«Εμείς είμαστε οικογένεια»

Το δικό του… μήνυμα σε όσους αμφισβητούν το καλό κλίμα της εθνικής Ελλάδος έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος πάντως παραδέχθηκε πως όσα ακούγονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν κάνουν καλό…
 

Ο Έλληνας άσος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μάλτας με 1-0 ανέφερε: «Είχαμε πει ότι θα είναι δύσκολο. Βάλαμε γκολ στο τέλος και αυτό είναι που μετράει η νίκη. Δεν κοιτάξαμε το ματς της Κροατίας, απλά ήταν δύσκολο. Σε αυτή την έδρα δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση.

Φάσεις μπορέσαμε να βγάλουμε. Απλά στην τελική προσπάθεια δεν έμπαινε η μπάλα. Το θέμα είναι να νικάς και να παίρνεις τους βαθμούς. Έτσι θα πετύχεις τον στόχο σου. Όταν μαζεύεσαι μετά από τόσο καιρό είναι λογικό να είναι δύσκολο να σου βγαίνουν αυτά που θες».


Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αποβολή:

«Σίγουρα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν ακούγονται καλά. Εμείς, όμως, είμαστε οικογένεια, όλα τα παιδιά. Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε. Δεν ήταν αποβολή. Ήταν «επαγγελματικό» φάουλ. Τα σκληρά φάουλ τι είναι δηλαδή;».

Για το ότι η Εθνική δυσκολεύεται να βάλει πολλά γκολ σε υποδεέστερες ομάδες:

«Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Δεν μπορώ να πω που οφείλεται. Ο προπονητής αποφασίζει. Ακόμα αυτή η ομάδα δεν έχει κάνει ήττα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags