Facebook Pixel «Νίκη καρδιάς και πάθους»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-27 01:18:00

«Νίκη καρδιάς και πάθους»

«Νίκη καρδιάς και πάθους»

Στην καρδιά και στο πάθος που έδειξαν ως το τέλος οι διεθνείς μας απέδωσε ο Φερνάντο Σάντος τη νίκη επί της Μάλτας.

«Στο τέλος κερδίσαμε λόγω της καρδιάς και του πάθους που δείξαμε. Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες, που παρά τα λάθη τους, κυνήγησαν το παιχνίδι και δικαιώθηκαν.

Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα. Η Μάλτα ήταν όπως ακριβώς την περιμέναμε. Είχαμε προειδοποιήσει τους παίκτες. Παίζει μαζική άμυνα, με 9 παίκτες πίσω από την μπάλα και με δύο ποδοσφαιριστές προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις που κάνει», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο Σάντος δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο α΄ ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε περισσότερο άγχος και νευρικότητα από ότι έπρεπε. Αυτό διευκόλυνε το έργο των αντίπαλων αμυντικών, ενώ βρεθήκαμε και εκτεθειμένοι στην άμυνα. Αυτό είπαμε στο ημίχρονο. Ότι χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό.

Είπαμε στον Νίνη και τον Σαμαρά να παίζουν στη γραμμή και όχι τόσο μέσα. Το κάναμε καλά για 15-20 λεπτά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, όπου δημιουργήσαμε 4-5 καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς σε αυτό το διάστημα δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Ακόμα χειρότερο ήταν ότι η Μάλτα δημιουργούσε ρήγματα», τόνισε.

Για την συνέχεια τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως άμα τελείωνε θα ήμασταν στο Ευρωπαϊκό. Θέλει χρόνο για να χτίσουμε την ομάδα που θέλουμε. Είναι δύσκολο να περάσουμε στους παίκτες το μοντέλο που θέλουμε, γιατί δεν τους έχουμε κάθε μέρα στην διάθεσή μας. Θα χρειαστούμε πιο πολύ χρόνο. Στόχος είναι να είμαστε στα τελικά και φυσικά δεν πρόκειται να πούμε καμία δικαιολογία τέτοιου είδους, αν δεν πάμε εκεί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags